Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Moderator gavraki's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Rhodos
    Posts
    2,822
    Blog Entries
    32

    Καβουρμας

    Click image for larger version. 

Name:	DSC05761.JPG 
Views:	61 
Size:	29.4 KB 
ID:	15970





    Υλικά
    1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
    1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια
    1 κιλό ζυγούρι ή αρνί κομμένο σε κομμάτια
    Κύμινο, μπαχάρι, αλάτι και πιπέρι

    Εκτέλεση
    Βάζουμε όλο το κρέας να βράσει σε μία μεγάλη κατσαρόλα, σε πολύ χαμηλή φωτιά, μόνο με νερό για πολλές ώρες (3 έως 4). Στη διάρκεια ρίχνουμε τα μπαχαρικά και το αλάτι. Το βράσιμο συνεχίζεται μέχρι να σωθούν τα υγρά και το κρέας να λιώσει. Βγάζουμε τυχόν κόκκαλα που υπάρχουν και το υπόλοιπο κρέας το αφήνουμε να κρυώσει όπως είναι και το τοποθετούμε στο ψυγείο για πολύ καιρό (συντήρηση).
    Το τρώμε ως κρύο μεζέ ή τηγανητό μαζί με αυγά ομελέτα.



    Συμβουλή
    Μια συνταγή που πολλοί δεν έχουν δοκιμάσει και ίσως είναι ευκαιρία να τη δοκιμάσουν διότι είναι μοναδικός μεζές, είναι παραδοσιακή της Μακεδονίας.
    Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook.
    Ακολουθήστε το Techne στο Twitter.
    Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σου; Ρώτησε στο Techne και θα σου βρούμε την απάντηση. Ρώτησε εδώ για δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη.

    http://www.badooz.com
    http://www.eltube.gr

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many
     

Σελιδοδείκτες

Σελιδοδείκτες

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •