Αποτελέσματα 1 μέχρι 1 από 1

Θέμα: Καβουρμας

  1. #1

    Καβουρμας

    Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Ονομασία:	DSC05761.JPG 
Εμφανίσεις:	56 
Μέγεθος:	29.4 KB 
ID:	15970





    Υλικά
    1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια
    1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια
    1 κιλό ζυγούρι ή αρνί κομμένο σε κομμάτια
    Κύμινο, μπαχάρι, αλάτι και πιπέρι

    Εκτέλεση
    Βάζουμε όλο το κρέας να βράσει σε μία μεγάλη κατσαρόλα, σε πολύ χαμηλή φωτιά, μόνο με νερό για πολλές ώρες (3 έως 4). Στη διάρκεια ρίχνουμε τα μπαχαρικά και το αλάτι. Το βράσιμο συνεχίζεται μέχρι να σωθούν τα υγρά και το κρέας να λιώσει. Βγάζουμε τυχόν κόκκαλα που υπάρχουν και το υπόλοιπο κρέας το αφήνουμε να κρυώσει όπως είναι και το τοποθετούμε στο ψυγείο για πολύ καιρό (συντήρηση).
    Το τρώμε ως κρύο μεζέ ή τηγανητό μαζί με αυγά ομελέτα.



    Συμβουλή
    Μια συνταγή που πολλοί δεν έχουν δοκιμάσει και ίσως είναι ευκαιρία να τη δοκιμάσουν διότι είναι μοναδικός μεζές, είναι παραδοσιακή της Μακεδονίας.
    Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook.
    Ακολουθήστε το Techne στο Twitter.
    Αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σου; Ρώτησε στο Techne και θα σου βρούμε την απάντηση. Ρώτησε εδώ για δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη.

    http://www.odigospc.com
    http://www.technegr.com

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Ημ. Εγγραφής
    Always
    Τοποθεσία
    Advertising world
    Μηνύματα
    Many
     

Σελιδοδείκτες

Σελιδοδείκτες

Δικαιώματα Δημοσίευσης

  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι σε λειτουργία
  • Smilies είναι σε λειτουργία
  • [IMG] κώδικας είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] κώδικας είναι σε λειτουργία
  • HTML Κώδικας είναι εκτός λειτουργίας