meta.jpg


Η Meta αποκάλυψε ότι φιλοξενεί την εκδήλωση Meta Connect τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους. Η εταιρείας μιλά για τις εξελίξεις στο metaverse και την εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα. Θα κάνει επίσης το ντεμπούτο του σετ ακουστικών VR με παρακολούθηση προσώπου και παρακολούθησης ματιών.


Πέρυσι, το Facebook μετονομάστηκε σε Meta στην εκδήλωση Meta Connect. Στο δεύτερο Meta Connect, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τα ακουστικά Meta Quest 2 VR, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα. Θα υπάρξουν επίσης ανακοινώσεις νέων χαρακτηριστικών και προϊόντων στην εκδήλωση και συζητήσεις για το metaverse. Επιπλέον, οι συνεδρίες κατ' απαίτηση για δημιουργούς και προγραμματιστές θα είναι προσβάσιμες στο τέλος της εκπομπής.

Η Meta περιγράφει την ετήσια εκδήλωση λέγοντας:

Το Meta Connect είναι μια μονοήμερη εικονική εκδήλωση που εξερευνά την οικοδόμηση του metaverse και το μέλλον της επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας. Οι ηγέτες του κλάδου θα μοιραστούν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και οι συνεδρίες προγραμματιστών θα καλύψουν τον τρόπο χρήσης τους.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στις 11 Οκτωβρίου 2022. Αν και οι συνεδρίες ομιλητών πρόκειται να είναι μέρος της εκδήλωσης, η Meta δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τους ομιλητές. Επιπλέον, ενώ η εταιρεία είναι απασχολημένη με την προετοιμασία της παράστασης, αντιμετωπίζει επίσης πρόστιμο 405 εκατομμυρίων ευρώ από την Επιτροπή Προστασίας Δεδομένων στην Ιρλανδία για κοινή χρήση δεδομένων παιδιών, όπως αριθμούς τηλεφώνου.