Αποτελέσματα 1 μέχρι 1 από 1
  1. #1

    Απενεργοποίηση παραθύρου για επιβεβαίωση διαγραφής

    Κάθε φορά που διαγράφετε ένα αρχείο, τα Windows σας ρωτάνε "Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να μετακινήσετε αυτό το αρχείο στον κάδο ανακύκλωσης ;". Αντικειμενικά, καλά κάνουν και ρωτάνε, γιατί μπορεί να διαγραφεί κατά λάθος κάποιο αρχείο, αλλά αν θέλετε να καθαρίσετε τον υπολογιστή από άχρηστα αρχεία είναι πολύ ενοχλητικό αυτό το μήνυμα να σας ειδοποιεί συνέχεια.
    Ο τρόπος για να απενεργοποιήσετε αυτό το παράθυρο είναι πολύ απλός.

    Ονομασία:  delete_confirm1.jpg
Εμφανίσεις: 49
Μέγεθος:  17.6 KB


    Θα κάνετε δεξί κλίκ στον Κάδο Ανακύκλωσης και θα επιλέξετε Ιδιότητες.

    Ονομασία:  delete_confirm2.png
Εμφανίσεις: 56
Μέγεθος:  18.2 KB


    Στο νέο παράθυρο, αρκεί να 'απο'επιλέξετε το πεδίο 'Εμφάνιση παραθύρου για επιβεβαίωση διαγραφής'.

    Ονομασία:  delete_confir32.jpg
Εμφανίσεις: 59
Μέγεθος:  19.2 KB


    Τέλος πια οι προειδοποιήσεις!

    Για τους πιο βιαστικούς υπάρχει πάντα και η συντόμευση Shift + Delete η οποία διαγράφει το αρχείο τελείως από το σύστημά μας.
    Υπάρχουν πολύ τρόποι να πείτε ευχαριστώ.!!!
    Ένας από αυτούς είναι να κάνετε εγγραφεί στην νέα ιστοσελίδα μας…
    HellasCosmos

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Ημ. Εγγραφής
    Always
    Μηνύματα
    Many
     

Παρόμοια Θέματα

  1. Απενεργοποίηση αυτόματης επανεκκίνησης μετά από μπλέ οθόνη
    Από techne στο forum Οδηγοί - Εγχειρίδια - How To
    Απαντ: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04-11-2010, 08:29 PM
  2. Απαντ: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11-08-2010, 10:38 PM

Σελιδοδείκτες

Σελιδοδείκτες

Δικαιώματα Δημοσίευσης

  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύετε απαντήσεις
  • Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε επισυναπτόμενα αρχεία
  • Δε μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
  •  
  • BB code είναι σε λειτουργία
  • Smilies είναι σε λειτουργία
  • [IMG] κώδικας είναι σε λειτουργία
  • [VIDEO] κώδικας είναι σε λειτουργία
  • HTML Κώδικας είναι εκτός λειτουργίας