logitech.jpg


Η Logitech ανακοίνωσε την πιο πρόσφατη ενημέρωση για τη δημοφιλή σειρά ποντικιών gaming με το G502 X. Η σειρά G502 X αποτελείται από τρία μοντέλα:

  • G502 X Ενσύρματο ποντίκι - 79 $
  • G502 X Lightspeed ασύρματο ποντίκι gaming - 139 $
  • G502 X Plus ασύρματο ποντίκι gaming - 159 $

Τα νέα ποντίκια διατηρούν τη μορφή των προηγούμενων μοντέλων G502, αλλά η Logitech υπόσχεται μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένων των νέων υβριδικών οπτικο-μηχανικών διακοπτών Lightforce της Logitech.

Ο Ujesh Desai, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Logitech gaming δήλωσε:

Ξαναφανταστήκαμε το εμβληματικό G502 με ενημερώσεις σχεδιασμού και μηχανικής που εξυψώνουν το θρυλικό ποντίκι gaming σε μια νέα εποχή παιχνιδιού. Με ελαφρύτερα υλικά και τεχνολογία αιχμής, το νέο G502 X υπόσχεται να συνεχίσει την παράδοση G502 της απόλυτης απόδοσης και του απόλυτου ελέγχου.

Οι διακόπτες Lightforce είναι το κύριο χαρακτηριστικό. Ο στόχος της Lightforce είναι να συνδυάσει την ταχύτητα και την αξιοπιστία των οπτικών διακοπτών με την απόκριση ενεργοποίησης των μηχανικών διακοπτών. Η Lightforce χρησιμοποιεί μια γαλβανική πλάκα επαφής που λειτουργεί σαν μηχανικός διακόπτης σε συνδυασμό με έναν οπτικό διακόπτη. Το αποτέλεσμα είναι ενεργοποίηση χαμηλής καθυστέρησης με ένα καθαρό, απτικό μηχανικό κλικ.

Όλα τα μοντέλα G502 X περιλαμβάνουν ένα αναστρέψιμο και αφαιρούμενο κουμπί μετατόπισης DPI για να χωρέσουν διαφορετικά μεγέθη χεριών και στυλ λαβής. Ο επανασχεδιασμένος τροχός κύλισης υπόσχεται υψηλότερη σταθερότητα και μειωμένο βάρος τόσο με ομαλή υπερ-γρήγορη άπειρη κύλιση όσο και με ακριβείς λειτουργίες καστάνιας.

Το G502 X έρχεται επίσης με τον αισθητήρα Hero 25K DPI, προσφέροντας ακρίβεια 1-1 σε επίπεδο υπομικρών χωρίς καμία εξομάλυνση, φιλτράρισμα ή επιτάχυνση.

Οι παραλλαγές Lightspeed και Plus υποστηρίζουν και οι δύο το ασύρματο πρωτόκολλο Lightspeed της Logitech που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν δύο συσκευές Lightspeed σε έναν μόνο δέκτη. Το G502 X Plus περιλαμβάνει Lightsync RGB με προσαρμόσιμη λωρίδα φωτισμού 8 LED.

Όλα τα μοντέλα G502 X είναι διαθέσιμα σε ασπρόμαυρους χρωματικούς συνδυασμούς και είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία στο LogitechG.com.