samsung_tv_plus.jpg


Η Samsung ανακοίνωσε ότι η δωρεάν υπηρεσία Samsung TV Plus της πρόκειται να αποκτήσει ένα νέο λογότυπο, μια ενημερωμένη διεπαφή χρήστη με καλύτερη ορατότητα και Dark Theme και περισσότερα προγράμματα για να παρακολουθήσουν οι χρήστες. Καθώς η υπηρεσία έρχεται σε περισσότερες συσκευές Samsung, η εταιρεία ελπίζει ότι το νέο της πορτοκαλί και μπλε λογότυπο αντανακλά την πολλαπλή συμβατότητα της υπηρεσίας.

Για να διατηρήσει την αφοσίωση των χρηστών, η Samsung είπε ότι επεκτείνει το φάσμα του προγραμματισμού στην υπηρεσία της. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, προσθέτει Top Gear, Law & Order: Special Victims Unit, NCIS και άλλα. Οι θεατές στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούν να συντονιστούν στις τελευταίες σεζόν του America’s Got Talent και όσοι στη Γερμανία θα έχουν πρόσβαση στην πρώτη τηλεοπτική εκπομπή εγγενούς παραγωγής 8K, Das Boot.

Όσον αφορά τη διεπαφή χρήστη, η Samsung πρόκειται να προσθέσει ένα Dark Theme και να βελτιώσει περαιτέρω την ορατότητα. Η προσθήκη ενός σκοτεινού θέματος θα είναι καλή για τους θεατές που παρακολουθούν σε σκοτεινό περιβάλλον, καθώς σημαίνει ότι τα μάτια τους δεν θα χρειάζεται να προσαρμοστούν μεταξύ των προγραμμάτων. Καθώς οι άνθρωποι θα κάθονται σε απόσταση από τις τηλεοράσεις τους, η βελτιωμένη ορατότητα θα κάνει την υπηρεσία πιο εύκολη στη χρήση.

Η Samsung είπε ότι θα συνεχίσει να επενδύει σε περιεχόμενο, αποκλειστικές πρεμιέρες και συνεργασίες, ώστε οι χρήστες να έχουν καλύτερη εμπειρία. Είπε επίσης ότι το περιεχόμενο στην πλατφόρμα θα παραμείνει δωρεάν, προσφέροντας μια εναλλακτική λύση στις υπηρεσίες ροής όπως το Netflix για όσους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να πληρώσουν για αυτές τις υπηρεσίες.