Ροή

Καλωσόρισες στο Techne

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να δίνετε φήμη στους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι εύκολο, γρήγορο και δωρεάν.

Παρουσίαση: Κατεβάστε τις προεπιλεγμένες ταπετσαρίες iOS 16 και macOS Ventura

techne

Administrator
Joined
27 May 2010
Μηνύματα
1,138
Βαθμολογία
13
Points
38
Website
www.eltube.gr
ventura.jpg

Η Apple ανακοίνωσε τα iOS 16, iPadOS 16 και macOS Ventura κατά τη διάρκεια του WWDC 2022 στις 6 Ιουνίου. Τα νεότερα λειτουργικά συστήματα υπόσχονται μια σειρά από νέες δυνατότητες για τη βελτίωση της προσαρμογής και της παραγωγικότητας των συσκευών Apple σας. Ως συνήθως, οι σημαντικές ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος προσφέρουν επίσης νέες προεπιλεγμένες ταπετσαρίες που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.

Όπως ανακαλύφθηκε από το 9to5Mac, το iOS 16 αποδίδει πλέον τη στοκ ταπετσαρία σε πραγματικό χρόνο για να ενεργοποιήσει τις νέες κινούμενες εικόνες και εφέ. Ωστόσο, το iPadOS 16 στερείται την επανασχεδιασμένη οθόνη κλειδώματος και τις δυνατότητές της, επομένως διατηρεί στατική στοκ ταπετσαρία σε δύο παραλλαγές: φοτεινό και σκοτεινό.

Gallery: iOS 16 stock wallpaper

1_dark.jpg2_light.jpg

Και εδώ είναι η προεπιλεγμένη ταπετσαρία macOS Ventura στην πορτοκαλί της δόξα υψηλής ανάλυσης. Όπως το iOS 16, έχει σκοτεινές και φωτεινές επιλογές.

Gallery: macOS Ventura default wallpaper

3_dark.jpeg4_light.jpg

Τα iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9 και macOS Venture είναι προς το παρόν διαθέσιμα σε Beta για προγραμματιστές. Η Apple έχει υποσχεθεί να κυκλοφορήσει δωρεάν δημόσιες beta για να δοκιμάσουν όλοι σε λίγες εβδομάδες. Μπορείτε να περιμένετε τα νέα λειτουργικά συστήματα να φτάσουν στο σταθερό κανάλι κάπου αυτό το φθινόπωρο παράλληλα με την κυκλοφορία του επερχόμενου iPhone «14».
 
Last edited:
Top Bottom