Ροή

Καλωσόρισες στο Techne

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να δίνετε φήμη στους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι εύκολο, γρήγορο και δωρεάν.

Ταινία Τι κι αν γεννήθηκα φτωχός (1967)

RC_Andreas

Administrator
Joined
3 June 2010
Μηνύματα
4,006
Βαθμολογία
6
Points
38
Location
Ελλάδα
Website
hellascosmos.com
ti.jpgΤίτλος κινηματογραφικής ταινίας: Τι κι αν γεννήθηκα φτωχός
Έτος: 1967
Διάρκεια: 83'
Είδος: Δραματική
Σκηνοθεσία: Γιώργος Πετρίδης
Σενάριο: Νέστορας Μάτσας
Φωτογραφία: Δημήτρης Παπακωνσταντής
Μουσική σύνθεση: Γιάννης Καστρινός
Παραγωγός: Γιώργης Σαμιώτης , Δημήτρης Παπακωνσταντής

Ηθοποιοί: Ορέστης Μακρής , Χαριτίνη Καρόλου , Θανάσης Μυλωνάς , Βασίλης Καϊλας , Στέφανος Στρατηγός , Λίνα Οικονομίδου , Μάνος Κατράκης , Νίτσα Τσαγανέα , Αλέκος Κουρής , Εύα Ευαγγελίδου , Παναγιώτης Καραβουσάνος , Μαίρη Παπαστεφανάκη , Χρήστος Καρυδάκης , Πάνος Τζανετής (τραγούδι)

Περίληψη/Σχόλια: Η Αννούλα (Χαριτίνη Καρόλου), κόρη ενός φτωχού μουσικού, αγαπά τον Ανδρέα (Θανάσης Μυλωνάς), γιο του αφεντικού της (Μάνος Κατράκης). Ο αγαπημένος της θέλει να γίνει μουσικός και να ζήσει μαζί της, αλλά ο πατέρας του θα τον διώξει από το σπίτι και θα απολύσει την Αννούλα. Παρά τα εμπόδια που θα βάλει στο ζευγάρι ο πατέρας του Ανδρέα, οι δύο νέοι θα επιμείνουν και τέλος θα δικαιωθούν.

Trivia: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1967-1968 και έκοψε 79.783 εισιτήρια. Ήρθε στην 60η θέση σε 99 ταινίες.


 
Last edited:
Top Bottom