
Υλικά
1 συσκευασία (100 γραμμ.) φρουί ζελέ με γεύση κεράσι
250 ml βραστό νερό
250 ml κρύο νερό
1 κεσέ (200 γραμμ.) γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά
1 κούπα ψιλοκομμένα κεράσια
Διαλύουμε το ζελέ στο βραστό νερό κι ανακατεύουμε καλά να λιώσει. Προσθέτουμε το κρύο νερό κι ανακατεύουμε καλά. Παγώνουμε το ζελέ στο ψυγείο μέχρι να αρχίσει να πήζει και να κάνει σώμα.
Αφού αρχίσει να σταθεροποιείται, αδειάζουμε το μισοπηγμένο ζελέ στον κάδο του μίξερ. Προσθέτουμε το γιαούρτι και με το σύρμα τα χτυπάμε να ομογενοποιηθούν και να αφρατέψουν.
Τέλος, προσθέτουμε τα φρούτα κι ανακατεύουμε με κουτάλα. Ισομοιράζουμε το μείγμα σε 6 ποτήρια. Το παγώνουμε να σφίξει καλά για 3 ώρες.
Επιπλέον χρόνος παγώματος
Ελαφρύ και πεντανόστιμο ζελέ με την υπέροχη γεύση του κερασιού.
Last edited: