Συστατικά:
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ
7 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ
7 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΙ ΚΑΛΑ ΓΕΜΑΤΕΣ
7 ΚΟΤΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΝΙΣΕΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΕΜΑΤΕΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙ
3 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ
3 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΙ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΝΘΟΝΕΡΟ
ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΟΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
Εκτέλεση:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΧΤΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΟΣΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΑ ΑΦΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΞΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΙΟ
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΙΡΟΠΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ
7 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ
7 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΙ ΚΑΛΑ ΓΕΜΑΤΕΣ
7 ΚΟΤΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΝΙΣΕΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΕΜΑΤΕΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙ
3 ΚΟΥΠΕΣ ΝΕΡΟ
3 ΚΟΥΠΕΣ ΖΑΧΑΡΙ
5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΝΘΟΝΕΡΟ
ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΟΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
Εκτέλεση:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΧΤΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΟΣΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΑ ΑΦΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΞΕΙ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΙΟ
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΙΡΟΠΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
Last edited: