GL_pixel7.jpg


Η Google ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στις 6 Οκτωβρίου όπου θα παρουσιάσει τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro σε μεγαλύτερο βάθος, καθώς και τα Pixel Watch και Pixel Buds. Η εταιρεία σχεδιάζει να πραγματοποιήσει την εκδήλωση στις 10 π.μ. ET, σύμφωνα με ένα tweet που δημοσιεύτηκε νωρίτερα. Ο γίγαντας της αναζήτησης επισύναψε ένα βίντεο με τα επερχόμενα τηλέφωνα, ρολόι, δίνοντάς μας μια καλή ιδέα για το τι θα ανακοινωθεί.

Η Google δεν έχει κρατήσει τη σειρά Pixel 7 ή το Pixel Watch ως πολύ καλά φυλαγμένο μυστικό. Μάλιστα, εδώ και αρκετούς μήνες, τους είχε αφιερωμένες σελίδες στο Google Store της. Γνωρίζουμε ότι το Pixel 7 θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: Obsidian, Lemongrass και Snow και ότι θα διαθέτουν το τσιπ Google Tensor G2 που θα φέρει νέες δυνατότητες στις φωτογραφίες και θα βελτιώσει τα βίντεο, την ασφάλεια και την αναγνώριση ομιλίας.


Σύμφωνα με το CNBC, η Google σχεδιάζει να διαθέσει τα νέα προϊόντα για παραγγελία την ίδια ημέρα που θα ανακοινωθούν. Τώρα που η πανδημία του COVID-19 έχει τελειώσει σε μεγάλο βαθμό, η Google θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση αυτοπροσώπως στη Νέα Υόρκη, αλλά θα μπορείτε να συντονιστείτε στο YouTube κατά τη διάρκεια και μετά την εκδήλωση.

Ενώ η Google έχει ολοκληρώσει τα τηλέφωνά της Pixel, εξακολουθούμε να μην γνωρίζουμε πάρα πολλά για τις προδιαγραφές ή τις τιμές, επίσημα. Τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro κυκλοφόρησαν για $599 και $899 αντίστοιχα, οπότε αναμένετε παρόμοια τιμή για τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro, εκτός εάν η Google εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να συνυπολογίσει τον πρόσφατο πληθωρισμό και να αυξήσει τις τιμές.