Το YouTube άρχισε να παρουσιάζει τον ανανεωμένο ιστότοπό του με νέα εμφάνιση και αίσθηση. Η κυκλοφορία αποτελεί μέρος της μετάβασης του YouTube προς το Υλικό που σχεδιάζετε όχι μόνο στις εφαρμογές του για κινητά, αλλά και στον ιστότοπό του. Όλα είναι πιο καμπύλα τώρα, από τις μικρογραφίες μέχρι και τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος.

youtube.jpg


Το YouTube έχει επίσης εισαγάγει τη λειτουργία περιβάλλοντος στον Ιστό. Η λειτουργία περιβάλλοντος λειτουργεί χρησιμοποιώντας δυναμική δειγματοληψία χρωμάτων, όπου εισάγει ένα λεπτό εφέ, έτσι ώστε το φόντο του προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο να ταιριάζει με το ίδιο το βίντεο. Το YouTube λέει ότι ήθελαν να εμπνευστούν από το φως που εκπέμπει μια οθόνη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και ήθελαν να αναδημιουργήσουν το ίδιο.

youtube1.jpg


Το YouTube έχει επίσης μορφοποιήσει την περιγραφή του βίντεο καθώς και τα κουμπιά εκεί. Το κουμπί εγγραφής έχει επίσης αλλάξει από κόκκινο σε λευκό, αν και το YouTube λέει ότι το νέο σχήμα και χρώμα είναι πολύ πιο προσιτό και θα κάνει να ξεχωρίζει.

Η Google μεταβαίνει αργά προς το υλικό που σχεδιάζετε σε όλες τις κύριες εφαρμογές της. Πέρυσι, η Google παρουσίασε το Material You και στις εφαρμογές Workspace της.