House-of-Dragon-Roku.jpg


Η Warner Bros Discovery προωθεί την κυκλοφορία του House of Dragon, μιας σειράς prequel για το Game of Thrones που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στο HBO Max. Ο κατασκευαστής συσκευών ροής Roku μπαίνει στον ενθουσιασμό με ένα Roku Ultra με επίσημη άδεια.

Η Roku κυκλοφόρησε μια επίθεση διαφημιστικού μάρκετινγκ για το House of Dragon, που συνδέεται με τρέιλερ, πληροφορίες και την ίδια την εκπομπή στο HBO Max. Η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης για μια "περιορισμένη έκδοση House of the Dragon Roku Ultra", η οποία θα διαρκέσει από τώρα έως τις 23 Οκτωβρίου 2022 στις 11 μ.μ. ανατολική ώρα.

Η Roku χαρίζει πέντε συσκευές Roku Ultra συνολικά και, αν κρίνουμε από τη σελίδα και την εικόνα, μοιάζει με ένα απλό αυτοκόλλητο πάνω από το κανονικό κουτί ροής. Η Roku κυκλοφόρησε ένα παρόμοιο δώρο, αλλά το Roku Ultra είχε επίσης ένα αυτοκόλλητο στο τηλεχειριστήριο. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για προσαρμοσμένο τηλεχειριστήριο αυτή τη φορά.

Το House of Dragon και ένα κουτί ροής είναι ήδη ένας αστείος συνδυασμός και ο (φαινομενικά) επανασχεδιασμός χαμηλής προσπάθειας φέρνει αναμνήσεις κονσολών παιχνιδιών περιορισμένης έκδοσης από τα μέσα της δεκαετίας του 2000, όπως το The Simpsons Movie Xbox 360. Υπάρχει επίσης ένα έντονο μωβ Ετικέτα Roku στο πλάι, σε σύγκρουση με το επιδιωκόμενο σχέδιο.

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται περίεργο, ένα δωρεάν Roku Ultra είναι ένα δωρεάν Roku Ultra. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο δώρο του Roku.