Ροή
Brave

Freeware Brave 1.51.110

brave_browser.jpg


Το Brave Browser είναι ένα αστραπιαία, ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό με εστίαση στο απόρρητο, την ασφάλεια και την ταχύτητα. Με λειτουργίες όπως το HTTPS Everywhere και τον ενσωματωμένο αποκλεισμό παρακολούθησης, το Brave προστατεύει τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες από τα αδιάκριτα βλέμματα. Το Brave είναι ένα από τα ασφαλέστερα προγράμματα περιήγησης στην αγορά σήμερα. Αποκλείει την αποθήκευση δεδομένων τρίτων. Προστατεύει από δακτυλικά αποτυπώματα του προγράμματος περιήγησης. Και όλα αυτά τα κάνει εξ ορισμού.

Ταχύτητα - Το Brave βασίζεται στο Chromium, την ίδια τεχνολογία που τροφοδοτεί το Google Chrome, και είναι βελτιστοποιημένο για ταχύτητα, παρέχοντας μια γρήγορη και αποκριτική εμπειρία περιήγησης.

Το Brave Browser διαθέτει επίσης το Brave Rewards, ένα σύστημα που ανταμείβει τους χρήστες με Basic Attention Tokens (BAT) για την προβολή διαφημίσεων opt-in. Αυτό το καινοτόμο σύστημα παρέχει ένα εναλλακτικό μοντέλο εσόδων για τους δημιουργούς περιεχομένου και έναν τρόπο υποστήριξης της κοινότητας Brave.
Author
techne
Downloads
104
Προβολές
302
First release
Last update
Αξιολόγηση
0.00 star(s) 0 ratings

Downloads από techne

Top Bottom