Ροή
DiskGenius

Freeware DiskGenius 5.4.6.1441

diskgenius.jpg


Το DiskGenius είναι ένας διαχειριστής διαμερισμάτων με πλήρεις δυνατότητες, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί τη χρήση του δίσκου για χρήστες Windows. Θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά να ανακτήσετε χαμένα δεδομένα, να αλλάξετε το μέγεθος/διαίρεση διαμερισμάτων, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, να επεξεργάζεστε δεκαεξαδικά δεδομένα, να ελέγξετε κατεστραμμένους τομείς, να διαχειριστείτε εικονικούς δίσκους, να διαγράψετε δεδομένα κ.λπ. σύστημα υπό προστασία.

Βασικά χαρακτηριστικά του DiskGenius:

 • Διαχείριση διαμερισμάτων - Μπορεί να δημιουργήσει μορφοποίηση, αλλαγή μεγέθους, επέκταση, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, διαχωρισμό, απόκρυψη και κλωνοποίηση διαμερισμάτων, υποστηρίζονται τόσο το MBR όσο και το GPT.
 • Μετατροπή δίσκου και διαμερίσματος - Μετατροπή δυναμικού δίσκου σε βασικό, μετατροπή μορφής εικονικού δίσκου και μετατροπή MBR σε GPT, μετατροπή πρωτεύοντος διαμερίσματος σε λογικό.
 • Ανάκτηση αρχείων - Μπορεί να ανακτήσει αρχεία που έχουν διαγραφεί ή αδειάσει από τον κάδο ανακύκλωσης, να ανακτήσει αρχεία από κατεστραμμένο διαμέρισμα ή δίσκο και να ανακτήσει αρχεία ανά τύπο αρχείου και υποστηρίζει προεπισκόπηση αρχείων και φίλτρο αρχείων.
 • Ανάκτηση διαμερισμάτων - Είναι το καλύτερο πρόγραμμα ανάκτησης διαμερισμάτων, καθώς μπορεί να ανακτήσει αρχεία από κατεστραμμένα, κατεστραμμένα και RAW κατατμήσεις, να αναζητήσει χαμένο διαμέρισμα και να ανακτήσει αρχεία από αυτό, επιπλέον, μπορεί να διορθώσει τον πίνακα κατατμήσεων.
 • Ανάκτηση RAID - Μπορεί να ανακατασκευάσει το Virtual RAID και να ανακτήσει αρχεία από αυτό, ενώ υποστηρίζονται όλοι οι τύποι RAID.
 • Επεξεργαστής τομέα - Ένας επεξεργαστής Hex είναι ενσωματωμένος για να βοηθά τους χρήστες να επεξεργάζονται ακατέργαστα δεκαεξαδικά δεδομένα και να ανακτούν δεδομένα με μη αυτόματο τρόπο.
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά - Μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρει ένα διαμέρισμα που περιλαμβάνει διαμέρισμα συστήματος, σκληρό δίσκο και πίνακα διαμερισμάτων.
 • Bad Tracks - Μπορεί να ελέγξει και να επιδιορθώσει κατεστραμμένους τομείς για όλες τις συσκευές αποθήκευσης. έλεγχος του σκληρού δίσκου S.M.A.R.T. πληροφορίες.
 • Μόνιμη διαγραφή αρχείων - Μπορεί να διαγράψει μόνιμα αρχεία, ώστε να μην είναι δυνατή η ανάκτησή τους από οποιοδήποτε λογισμικό ανάκτησης δεδομένων. Virtual Disk - Υποστηρίζει εικονικούς δίσκους, συμπεριλαμβανομένων των VMware, Virtual PC και Virtual Box.
 • Δημιουργία δίσκου με δυνατότητα εκκίνησης WinPE - και μπορείτε να διαχειριστείτε το διαμέρισμα του δίσκου όταν το σύστημα κολλάει ή όταν δεν υπάρχει λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή σας.
 • Υποστήριξη μορφής συστήματος αρχείων FAT12/FAT16/FAt32/exFAT/NTFS/EXT2/EXT3/EXT4.

Σημείωση: Το DiskGenius Lite Edition είναι κατάλληλο για Windows PE (Windows Preinstallation Environment). Είναι μια απογυμνωμένη έκδοση του DiskGenius που προσφέρει βασική διαχείριση διαμερισμάτων δίσκου μείον άλλες λειτουργίες όπως ανάκτηση αρχείων κ.λπ.
Author
techne
Downloads
85
Προβολές
144
First release
Last update
Αξιολόγηση
0.00 star(s) 0 ratings

Downloads από techne

Top Bottom