Ροή

Καλωσόρισες στο Techne

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να δίνετε φήμη στους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι εύκολο, γρήγορο και δωρεάν.
Firefox

Freeware Firefox 105.0.1

No permission to download
firefox.jpg


Ο Firefox είναι ένα γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης Ιστού με πλήρεις δυνατότητες. Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια, απόρρητο και προστασία από ιούς, λογισμικό υποκλοπής spyware, κακόβουλο λογισμικό και μπορεί επίσης να αποκλείσει εύκολα τα αναδυόμενα παράθυρα. Τα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τον Firefox τόσο δημοφιλή είναι η απλή και αποτελεσματική διεπαφή χρήστη, η ταχύτητα του προγράμματος περιήγησης και οι ισχυρές δυνατότητες ασφάλειας.

Ο Firefox διαθέτει πλήρεις δυνατότητες για περιήγηση στο Διαδίκτυο. Είναι πολύ αξιόπιστο και ευέλικτο λόγω των εφαρμοζόμενων χαρακτηριστικών ασφαλείας του, μαζί με τις επιλογές προσαρμογής. Ο Firefox περιλαμβάνει αποκλεισμό αναδυόμενων παραθύρων, περιήγηση σε καρτέλες, ενσωματωμένη αναζήτηση Google, απλοποιημένα στοιχεία ελέγχου απορρήτου, ένα βελτιωμένο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης που σας δείχνει περισσότερο μέρος της σελίδας από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης και μια σειρά από πρόσθετες λειτουργίες που συνεργάζονται μαζί σας για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο εκτός του χρόνου σας στο διαδίκτυο.
Author
techne
Downloads
0
Προβολές
10
First release
Last update
Αξιολόγηση
0.00 star(s) 0 ratings

Downloads από techne

Latest updates

  1. Firefox 105.0.1

    Ο Firefox είναι ένα γρήγορο πρόγραμμα περιήγησης Ιστού με πλήρεις δυνατότητες. Προσφέρει μεγάλη...
Top Bottom