Ροή
Geek Uninstaller

Freeware Geek Uninstaller 1.5.1.163

geek_uninstaller.jpg

Το τυπικό πρόγραμμα αφαίρεσης αφήνει τόνους υπολειμμάτων στον υπολογιστή σας. Το GeekUninstaller εκτελεί στη συνέχεια βαθιά και γρήγορη σάρωση και αφαιρεί όλα τα υπολείμματα. Διατηρήστε τον υπολογιστή σας καθαρό! Χρησιμοποιήστε το Force Removal για επίμονα και κατεστραμμένα προγράμματα.

Το GeekUninstaller είναι μια πολύ πιο γρήγορη και ισχυρή εναλλακτική λύση για τη μικροεφαρμογή "Windows Add or Remove Programs"! Διαθέτει πολύ ισχυρές δυνατότητες για απεγκατάσταση και κατάργηση προγραμμάτων. Μπορεί να απεγκαταστήσει αποτελεσματικά και διεξοδικά οποιοδήποτε πρόγραμμα που τα τυπικά προγράμματα Προσθαφαίρεσης των Windows δεν μπορούν να αφαιρέσουν, να αφαιρέσει όλα τα αρχεία και τις καταχωρίσεις μητρώου που έχουν απομείνει και να διορθώσει τα σφάλματα εγκατάστασης/απεγκατάστασης του προγράμματος, αν βρεθεί κάτι.

Το GeekUninstaller δεν απαιτεί εγκατάσταση και εκτελείται σε εκδόσεις 32 και 64 bit των Windows XP/Vista/7/8 και 10. Έχει μια απλή και ολοκληρωμένη διεπαφή που θα σας καθοδηγήσει γρήγορα σε όλες τις δυνατότητες του.

Καταγραφή αλλαγών Geek Uninstaller 1.5.1.163:

  • Μικρές διορθώσεις σε σκοτεινή λειτουργία
Author
techne
Downloads
96
Προβολές
144
First release
Last update
Αξιολόγηση
0.00 star(s) 0 ratings

Downloads από techne

Top Bottom