Ροή
Google Web Designer

Freeware Google Web Designer 15.0.3.1010

Google-Web-Designer.jpg


Δημιουργήστε ελκυστικά, διαδραστικά σχέδια βασισμένα σε HTML5 και κινούμενα γραφικά που μπορούν να εκτελεστούν σε οποιαδήποτε συσκευή

Το Google Web Designer είναι μια προηγμένη εφαρμογή Ιστού που έχει κατασκευαστεί με HTML5, η οποία σας επιτρέπει να σχεδιάζετε και να δημιουργείτε διαφημίσεις HTML5 και άλλο περιεχόμενο ιστού χρησιμοποιώντας μια ενσωματωμένη οπτική και κωδική διεπαφή. Χρησιμοποιώντας την προβολή σχεδίασης του Google Web Designer, μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο χρησιμοποιώντας εργαλεία σχεδίασης, κείμενο και τρισδιάστατα αντικείμενα και μπορείτε να κάνετε κίνηση σε αντικείμενα σε μια γραμμή χρόνου. Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία του περιεχομένου σας, το Google Web Designer βγάζει καθαρά αναγνώσιμα από τον άνθρωπο HTML5, CSS3 και Javascript.

Όταν δημιουργείτε διαφημιστικά δημιουργικά με το Google Web Designer, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βιβλιοθήκη στοιχείων που σας επιτρέπει να προσθέτετε γκαλερί εικόνων, βίντεο, εργαλεία δικτύου διαφημίσεων και πολλά άλλα. Η προβολή κώδικα του

Το Google Web Designer σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αρχεία CSS, JavaScript και XML, χρησιμοποιώντας επισήμανση σύνταξης και αυτόματη συμπλήρωση κώδικα για να διευκολύνετε την εγγραφή του κώδικά σας, με λιγότερα σφάλματα.

Προσβασιμότητα - Πλοήγηση με πληκτρολόγιο

 • Η πιο ολοκληρωμένη λειτουργία πλοήγησης με πληκτρολόγιο σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στη διεπαφή του Google Web Designer χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα.
 • Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο Tab (και Shift+Tab) και τα πλήκτρα βέλους για να μετακινηθείτε μεταξύ διαφορετικών τμημάτων της διεπαφής.
 • Εναλλαγή ή ενεργοποίηση κουμπιών και άλλων στοιχείων διεπαφής με το πλήκτρο διαστήματος και το πλήκτρο Enter.

Κινούμενο GIF

 • Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε κινούμενα GIF στο Google Web Designer, χρησιμοποιώντας τη ροή εργασιών δημιουργίας βίντεο.
 • Το "Κινούμενο GIF" είναι διαθέσιμο ως τύπος διαφήμισης κατά τη δημιουργία ενός νέου κενού αρχείου.
 • Μπορείτε επίσης να εξάγετε έγγραφα βίντεο ως κινούμενα GIF κατά τη δημοσίευση.
 • Κάντε προεπισκόπηση των αρχείων GIF σας αμέσως μετά την εξαγωγή.
 • Επωφεληθείτε από τις διατάξεις και τις παραλλαγές πολλών μεγεθών για να δημιουργήσετε GIF διαφορετικών μεγεθών και διαφορετικού περιεχομένου, όλα από το ίδιο έγγραφο.

Επεξεργασία ήχου

 • Οι φάκελοι έντασης ήχου σάς επιτρέπουν να αλλάξετε την ένταση των κλιπ ήχου στα βίντεο σας.
 • Ελέγξτε την ένταση του ήχου σας σε οποιοδήποτε σημείο κατά την αναπαραγωγή προσθέτοντας και μετακινώντας κόμβους φακέλων. Επιλέξτε από μια ποικιλία τύπων εξασθένισης όταν αλλάζετε την ένταση.
Author
techne
Downloads
82
Προβολές
82
First release
Last update
Αξιολόγηση
0.00 star(s) 0 ratings

Latest updates

 1. Google Web Designer 15.0.3.1010

  Διορθώσεις και βελτιώσεις στην έκδοση 15.0.3.1010: Διορθώθηκε το πρόβλημα όπου έγινε επαναφορά...
Top Bottom