Ροή
LibreOffice

Open Source LibreOffice 7.4.2

libreoffice.jpg

Το LibreOffice είναι η δωρεάν γεμάτη ενέργεια σουίτα προσωπικής παραγωγικότητας ανοιχτού κώδικα για Windows, Macintosh και Linux, που σας προσφέρει έξι εφαρμογές πλούσιες σε χαρακτηριστικά για όλες τις ανάγκες παραγωγής εγγράφων και επεξεργασίας δεδομένων: Writer, Calc, Impress, Draw, Math και Base. Η υποστήριξη και η τεκμηρίωση είναι δωρεάν από τη μεγάλη, αφοσιωμένη κοινότητα χρηστών, συνεργατών και προγραμματιστών μας. Μπορείτε επίσης να εμπλακείτε!
Χαρακτηριστικά:

Το Writer
είναι ο επεξεργαστής κειμένου μέσα στο LibreOffice. Χρησιμοποιήστε το για τα πάντα, από τη σύνταξη ενός γρήγορου γράμματος μέχρι τη δημιουργία ενός ολόκληρου βιβλίου με πίνακες περιεχομένων, ενσωματωμένες εικόνες, βιβλιογραφίες και διαγράμματα. Η αυτόματη συμπλήρωση ενώ πληκτρολογείτε, η αυτόματη μορφοποίηση και ο αυτόματος ορθογραφικός έλεγχος διευκολύνουν τις δύσκολες εργασίες (αλλά είναι εύκολο να απενεργοποιήσετε αν προτιμάτε). Το Writer είναι αρκετά ισχυρό για να αντιμετωπίσει εργασίες δημοσίευσης επιτραπέζιου υπολογιστή, όπως η δημιουργία ενημερωτικών δελτίων και φυλλαδίων πολλών στηλών. Το μόνο όριο είναι η φαντασία σας.

Το Calc τιθασεύει τους αριθμούς σας και βοηθά σε δύσκολες αποφάσεις όταν σταθμίζετε τις εναλλακτικές. Αναλύστε τα δεδομένα σας με το Calc και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το για να παρουσιάσετε το τελικό αποτέλεσμα. Τα διαγράμματα και τα εργαλεία ανάλυσης συμβάλλουν στη διαφάνεια στα συμπεράσματά σας. Ένα πλήρως ενσωματωμένο σύστημα βοήθειας διευκολύνει την εισαγωγή σύνθετων τύπων. Προσθέστε δεδομένα από εξωτερικές βάσεις δεδομένων, όπως η SQL ή η Oracle και, στη συνέχεια, ταξινομήστε και φιλτράρετε τα για την παραγωγή στατιστικών αναλύσεων. Χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες γραφικών για να εμφανίσετε μεγάλο αριθμό γραφικών 2D και 3D από 13 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών, της περιοχής, της γραμμής, της πίτας, του X-Y και του καθαρού - με τις δεκάδες διαθέσιμες παραλλαγές, σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στο έργο σας.

Το Impress είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε αποτελεσματικές παρουσιάσεις πολυμέσων. Τα εντυπωσιακά κινούμενα σχέδια και τα εντυπωσιακά ειδικά εφέ σάς βοηθούν να πείσετε το κοινό σας. Δημιουργήστε παρουσιάσεις που φαίνονται ακόμα πιο επαγγελματικές από τις τυπικές παρουσιάσεις που βλέπετε συνήθως στη δουλειά. Τραβήξτε την προσοχή των συναδέλφων και των προϊσταμένων σας δημιουργώντας κάτι λίγο διαφορετικό.


Το Draw σάς επιτρέπει να δημιουργείτε διαγράμματα και σκίτσα από την αρχή. Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, οπότε γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι απλό με διαγράμματα πλαισίων και γραμμών; Διαφορετικά προχωρήστε περισσότερο και δημιουργήστε εύκολα δυναμικές τρισδιάστατες εικόνες και ειδικά εφέ. Είναι τόσο απλό ή τόσο δυνατό όσο θέλετε να είναι.

Το Base είναι το front-end της βάσης δεδομένων της σουίτας LibreOffice. Με το Base, μπορείτε να ενσωματωθείτε απρόσκοπτα στις υπάρχουσες δομές της βάσης δεδομένων σας. Με βάση εισαγόμενους και συνδεδεμένους πίνακες και ερωτήματα από MySQL, PostgreSQL ή Microsoft Access και πολλές άλλες πηγές δεδομένων, μπορείτε να δημιουργήσετε ισχυρές βάσεις δεδομένων που περιέχουν φόρμες, αναφορές, προβολές και ερωτήματα. Η πλήρης ενσωμάτωση είναι δυνατή με την ενσωματωμένη βάση δεδομένων HSQL.

Το Math είναι ένας απλός επεξεργαστής εξισώσεων που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε και να εμφανίσετε τις μαθηματικές, χημικές, ηλεκτρικές ή επιστημονικές εξισώσεις σας γρήγορα σε τυπική γραπτή σημειογραφία. Ακόμη και οι πιο περίπλοκοι υπολογισμοί μπορούν να είναι κατανοητοί όταν εμφανίζονται σωστά. E=mc2.

Το LibreOffice έχει επίσης διαμορφωθεί με έναν δημιουργό αρχείων PDF, που σημαίνει ότι μπορείτε να διανείμετε έγγραφα που είστε βέβαιοι ότι μπορούν να ανοίξουν και να διαβαστούν από χρήστες σχεδόν οποιασδήποτε υπολογιστικής συσκευής ή λειτουργικού συστήματος.

Τα πιο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά:

ΓΕΝΙΚΑ


 • Υποστήριξη για εικόνες WebP και αρχεία EMZ/WMZ
 • Σελίδες βοήθειας για τη βιβλιοθήκη δέσμης ενεργειών ScriptForge
 • Πεδίο αναζήτησης για το Extension Manager
 • Βελτιώσεις απόδοσης και συμβατότητας

WRITER

 • Καλύτερη παρακολούθηση αλλαγών στην περιοχή υποσημειώσεων
 • Οι επεξεργασμένες λίστες εμφανίζουν τους αρχικούς αριθμούς στην παρακολούθηση αλλαγών
 • Νέες τυπογραφικές ρυθμίσεις για παύλα

CALC

 • Υποστήριξη για 16.384 στήλες σε υπολογιστικά φύλλα
 • Επιπλέον λειτουργίες στο αναπτυσσόμενο widget AutoSum
 • Νέο στοιχείο μενού για αναζήτηση ονομάτων φύλλων

IMPRESS

 • Νέα υποστήριξη για θέματα εγγράφων
Author
techne
Downloads
172
Προβολές
255
First release
Last update
Αξιολόγηση
0.00 star(s) 0 ratings

Downloads από techne

Latest updates

 1. LibreOffice 7.4.2

  Τα πιο σημαντικά νέα χαρακτηριστικά: ΓΕΝΙΚΑ Υποστήριξη για εικόνες WebP και αρχεία EMZ/WMZ...
 2. LibreOffice 7.4.1

  Το Draw σάς επιτρέπει να δημιουργείτε διαγράμματα και σκίτσα από την αρχή. Μια εικόνα ισούται με...
Top Bottom