Ροή
Malwarebytes

Freeware Malwarebytes 4.5.18.226 (offline installer)

malwarebytes_generic.jpg


Το Malwarebytes είναι μια εφαρμογή υψηλής απόδοσης κατά του κακόβουλου λογισμικού που καταργεί πλήρως ακόμη και το πιο προηγμένο κακόβουλο λογισμικό και λογισμικό υποκλοπής. Η έκδοση 4.xx του Malwarebytes προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από το σημερινό τοπίο απειλών, ώστε να μπορέσετε επιτέλους να αντικαταστήσετε το παραδοσιακό σας πρόγραμμα προστασίας από ιούς.

Μπορείτε επιτέλους να αντικαταστήσετε το παραδοσιακό σας antivirus, χάρη σε μια καινοτόμο και πολυεπίπεδη προσέγγιση για την πρόληψη μολύνσεων από κακόβουλο λογισμικό χρησιμοποιώντας έναν υγιή συνδυασμό προληπτικών τεχνολογιών και τεχνολογιών χωρίς υπογραφή. Ενώ οι υπογραφές εξακολουθούν να είναι αποτελεσματικές έναντι απειλών όπως δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα, η πλειονότητα των συμβάντων εντοπισμού κακόβουλου λογισμικού προέρχεται ήδη από τεχνολογίες χωρίς υπογραφή, όπως το Malwarebytes Anti-Exploit και το Malwarebytes Anti-Ransomware. αυτή η τάση θα συνεχίσει να αυξάνεται. Για πολλούς από εσάς, αυτό είναι κάτι που ήδη γνωρίζετε, καθώς πάνω από το 50% των χρηστών εκτελούν ήδη το Malwarebytes ως το μοναδικό λογισμικό ασφαλείας τους, χωρίς κανένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς τρίτων.

Τι νέο υπάρχει στην έκδοση 4.5.13.208:

  • Βελτιώσεις διεπαφής χρήστη
  • Καλύτερη εμπειρία χρήστη για δοκιμές
  • Γραφικά φόντου
  • Βελτιώσεις ανίχνευσης και αποκατάστασης

Μερικά ζητήματα που αντιμετωπίζονται τώρα:

  • Διορθώθηκε: Το Security Advisor δεν αναγνωρίζει το Browser Guard από το Edge store όταν το Edge είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης
Author
techne
Downloads
29
Προβολές
101
First release
Last update
Αξιολόγηση
0.00 star(s) 0 ratings

Downloads από techne

Latest updates

  1. Malwarebytes 4.5.18.226 (offline installer)

    Τι νέο υπάρχει στην έκδοση 4.5.18.226: Προστέθηκε μια ειδοποίηση όταν είστε σε μη ασφαλές...
Top Bottom