Ροή

Καλωσόρισες στο Techne

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να δίνετε φήμη στους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι εύκολο, γρήγορο και δωρεάν.
Rainmeter

Open Source Rainmeter 4.5.16

No permission to download
rainmeter.jpg


Το Rainmeter είναι μια δωρεάν πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που επιτρέπει στα skins να εκτελούνται στην επιφάνεια εργασίας. Το Rainmeter σάς επιτρέπει να εμφανίζετε προσαρμόσιμες επιφάνειες στην επιφάνεια εργασίας σας, από μετρητές χρήσης υλικού έως πλήρως λειτουργικούς οπτικοποιητές ήχου. Περιορίζεστε μόνο από τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας.

Το Rainmeter είναι το πιο γνωστό και πιο δημοφιλές πρόγραμμα προσαρμογής επιφάνειας εργασίας για Windows. Βελτιώστε τον υπολογιστή σας με Windows στο σπίτι ή την εργασία με δέρματα. εύχρηστες, συμπαγείς μικροεφαρμογές που επιπλέουν ελεύθερα στην επιφάνεια εργασίας σας. Τα skins Rainmeter σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες με μια ματιά. Είναι εύκολο να παρακολουθείτε τους πόρους του συστήματός σας, όπως τη μνήμη και την ισχύ της μπαταρίας, ή τις διαδικτυακές ροές δεδομένων σας, συμπεριλαμβανομένων των email, των ροών RSS και των προγνώσεων καιρού.

Πολλά skins είναι ακόμη και λειτουργικά: μπορούν να καταγράφουν τις σημειώσεις και τις λίστες υποχρεώσεων, να εκκινούν τις αγαπημένες σας εφαρμογές και να ελέγχουν τη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων - όλα σε μια καθαρή, διακριτική διεπαφή που μπορείτε να αναδιατάξετε και να προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Το Rainmeter είναι ταυτόχρονα μια εφαρμογή και μια εργαλειοθήκη. Το Rainmeter είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα που διανέμεται δωρεάν σύμφωνα με τους όρους της άδειας χρήσης GNU GPL v2.


Rainmeter 4.5.15:

Διορθώσεις

  • WifiStatus: Διορθώθηκε ένα πρόβλημα με ένα αρχείο Windows .dll που λείπει και το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει σφάλμα στα συστήματα Windows Server.
  • Ιστόγραμμα / Μετρητές γραμμής: Διορθώθηκαν ορισμένα προβλήματα με την κατάλληλη εφαρμογή MinValue/MaxValue στους μετρητές.

Αλλαγές

  • Μέτρα: Στη λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων, εμφανίστε ένα μήνυμα καταγραφής προειδοποίησης όταν η τιμή MinValue και MaxValue είναι ίδια ή εάν η MaxValue είναι μικρότερη από την MinValue.
  • Ανίχνευση πλατφόρμας: Η τιμή "Version" που χρησιμοποιείται για το παράθυρο διαλόγου About/Version και το αρχείο καταγραφής έχει αλλάξει για να εμφανίζει το μη αριθμητικό "DisplayVersion" πάνω από το "ReleaseId" από το μητρώο. (για παράδειγμα: 21 εξάμηνο 2 και όχι 2009). Επίσης, προστέθηκε ανίχνευση "Windows Server 2022".
  • Γλώσσες: Ενημερωμένες συμβολοσειρές τοπικής προσαρμογής για φινλανδικά, πορτογαλικά (Βραζιλία), ιταλικά.

Προστέθηκαν

  • SysInfo: Προστέθηκε το "SysInfoType=OS_PRODUCT_NAME". Αυτό ανακτά το "ProductName" από το μητρώο από το "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion". Σημειώστε ότι αυτή η καταχώριση είναι επί του παρόντος λανθασμένη σε όλες τις εκδόσεις των Windows 11 και το Rainmeter θα το διορθώσει και θα επιστρέψει την κατάλληλη τιμή.
Author
techne
Downloads
0
Προβολές
13
First release
Last update
Αξιολόγηση
0.00 star(s) 0 ratings

Downloads από techne

Latest updates

  1. Rainmeter 4.5.16

    Αλλαγές στην έκδοση 4.5.16.3687: Rainmeter: Διορθώθηκαν ορισμένα προβλήματα συντριβής που...
Top Bottom