Ροή
SoftMaker FreeOffice

Freeware SoftMaker FreeOffice 2021 Rev F1058.1113

freeoffice_1.jpg


Το SoftMaker FreeOffice είναι μια ισχυρή, εύχρηστη, σύγχρονη, αστραπιαία σουίτα γραφείου για Windows. Αφού το χρησιμοποιήσετε, θα συμφωνήσετε ότι είναι η καλύτερη δωρεάν εναλλακτική λύση για το Microsoft Office. Το FreeOffice είναι μια πλήρης σουίτα γραφείου με επεξεργαστή κειμένου, εφαρμογή υπολογιστικών φύλλων και πρόγραμμα παρουσίασης – όλα συμβατά με τα αντίστοιχα του Microsoft Office. Ποιά είναι η παγίδα? Δεν υπάρχει κανείς. Απλώς κατεβάστε το δωρεάν και χρησιμοποιήστε το για όσο χρόνο θέλετε. Εκατομμύρια άνθρωποι το χρησιμοποιούν καθημερινά και απολαμβάνουν αυτήν την υπέροχη δωρεάν σουίτα γραφείου. Το FreeOffice 2021 είναι δωρεάν για χρήση στο σπίτι και για επαγγελματικούς λόγους.

Το FreeOffice 2021 σάς δίνει τη δυνατότητα να ανοίγετε και να αποθηκεύετε έγγραφα στις μορφές αρχείων της Microsoft DOCX, XLSX και PPTX. Έτσι, μπορείτε να μοιράζεστε αρχεία απευθείας με χρήστες του Microsoft Office χωρίς να χρειάζεται να τα εξαγάγετε πρώτα!

Το SoftMaker FreeOffice είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα γραφείου:

freeoffice_2.jpg


TextMaker
- Ο ισχυρός επεξεργαστής κειμένου FreeOffice TextMaker συνδυάζει την ευκολία χρήσης με μια τεράστια γκάμα λειτουργιών που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε όμορφα έγγραφα με ευκολία. Πολυάριθμοι νέοι κατάλογοι προτύπων και αναπτυσσόμενα στοιχεία αφαιρούν τη μορφοποίηση κειμένου, πινάκων και εικόνων.

freeoffice_3.jpg


PlanMaker - FreeOffice PlanMaker σάς επιτρέπει να δημιουργείτε υπολογισμούς, φύλλα εργασίας και γραφήματα οποιασδήποτε πολυπλοκότητας χωρίς κόπο. Με περισσότερες από 350 λειτουργίες στη διάθεσή σας, μπορείτε να λύσετε γρήγορα ακόμα και τους πιο περίπλοκους υπολογισμούς και να λάβετε ορθές αποφάσεις με βάση σταθερά αποτελέσματα.

freeoffice_4.jpg


Παρουσιάσεις - Το FreeOffice Presentations είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία εντυπωσιακών παρουσιάσεων. Συνδυάστε κείμενο, εικόνες, πίνακες και έργα τέχνης στις διαφάνειές σας και βάλτε τα σε κίνηση με μια τεράστια γκάμα από κινούμενα σχέδια που κόβουν την ανάσα και μεταβάσεις διαφανειών χρησιμοποιώντας την επιτάχυνση γραφικών OpenGL.

Χαρακτηριστικά του FreeOffice 2021:

FreeOffice TextMaker 2021


 • Δημιουργήστε όλους τους τύπους εγγράφων σε χρόνο μηδέν με τον επεξεργαστή κειμένου FreeOffice TextMaker: Σχεδιάστε φυλλάδια ή φυλλάδια το ίδιο εύκολα όπως γράφετε επαγγελματικές επιστολές ή πλήρεις επιστημονικές εργασίες.
 • Το FreeOffice TextMaker προσφέρει πολλές επιλογές σχεδίασης: Χρησιμοποιώντας τη μοναδική λειτουργία αντικειμένου του, μπορείτε να εισάγετε εικόνες, σχέδια και πλαίσια κειμένου στα έγγραφά σας. Χάρη στις προηγμένες επιλογές τοποθέτησης και αναδίπλωσης κειμένου, μπορείτε να δημιουργήσετε οποιαδήποτε διάταξη μπορείτε να φανταστείτε. Οι κύριες σελίδες όχι μόνο σας επιτρέπουν να υδατογραφήσετε κάθε σελίδα, αλλά σας βοηθούν επίσης να τοποθετήσετε επαναλαμβανόμενα αντικείμενα στο έγγραφό σας. Χρησιμοποιήστε στυλ χαρακτήρων και παραγράφων για να δώσετε στα έγγραφά σας μια συνεπή και επαγγελματική εμφάνιση.
 • Το FreeOffice TextMaker υποστηρίζει τον ορθογραφικό έλεγχο μέσω λεξικών Hunspell, βοηθώντας σας να βρείτε τυπογραφικά λάθη σε δεκάδες γλώσσες.
 • Το FreeOffice TextMaker ανοίγει και αποθηκεύει όλα τα αρχεία DOC και DOCX του Microsoft Word απρόσκοπτα. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε αρχεία PDF απευθείας από την εφαρμογή.

FreeOffice PlanMaker 2021

 • Δημιουργήστε πολύπλοκους υπολογισμούς, φύλλα εργασίας και γραφήματα με ευκολία: Με την ισχυρή εφαρμογή υπολογιστικών φύλλων FreeOffice PlanMaker, μπορείτε να δημιουργήσετε απλά χρονοδιαγράμματα τόσο εύκολα όσο και ο πλήρης οικονομικός προγραμματισμός της εταιρείας σας.
 • Χάρη σε πολλές δυνατότητες σχεδίασης, το FreeOffice PlanMaker σάς επιτρέπει να δημιουργείτε φύλλα εργασίας ποιότητας παρουσίασης: Όχι μόνο μπορείτε να εισάγετε εικόνες, σχέδια, πλαίσια κειμένου ή εντυπωσιακά γραφήματα σε 2D ή 3D, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε από έναν μεγάλο κατάλογο ελκυστικών στυλ κελιών που είναι συμβατό με το Microsoft Excel 2019.
 • Περισσότερες από 430 συναρτήσεις υπολογισμού και μια μεγάλη ποικιλία λειτουργιών ανάλυσης σάς βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα δεδομένα σας. Καθώς το FreeOffice PlanMaker υποστηρίζει τεράστια φύλλα εργασίας με έως και 1 εκατομμύριο σειρές και 16.384 στήλες, οι συγκεντρωτικοί πίνακες είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τη γρήγορη σύνοψη και ανάλυση των δεδομένων σας.
 • Το FreeOffice PlanMaker ανοίγει και αποθηκεύει όλα τα αρχεία XLS και XLSX του Microsoft Excel χωρίς προβλήματα. Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε τα φύλλα εργασίας σας σε PDF ή να τα εκτυπώσετε ακριβώς όπως θέλετε: προσαρμοσμένα ώστε να χωρούν σε καθορισμένο αριθμό σελίδων, με συγκεκριμένο εύρος εκτύπωσης ή με επαναλαμβανόμενες κεφαλίδες.

FreeOffice Presentations 2021

 • Με το FreeOffice Presentations, μπορείτε να δημιουργήσετε παρουσιάσεις που εντυπωσιάζουν: Χάρη στα εντυπωσιακά κινούμενα σχέδια και τις μεταβάσεις διαφανειών, καθώς και στην περίπλοκη ιδέα της κύριας σελίδας, είστε τέλεια προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε παρουσίαση.
 • Το FreeOffice Presentations σάς προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία λειτουργιών σχεδίασης και σχεδίασης: Εισαγάγετε εικόνες, σχέδια και πλαίσια κειμένου στις παρουσιάσεις σας, εφαρμόστε ελκυστικά εφέ γραμματοσειράς μέσω της λειτουργίας TextArt ή απλώς αφήστε ένα από τα πολυάριθμα ελκυστικά πρότυπα σχεδίασης να κάνει τη σχεδίαση για εσάς.
 • Φυσικά, οι Παρουσιάσεις του FreeOffice δεν περιορίζονται σε στατικά αντικείμενα. Σας επιτρέπει επίσης να εισάγετε ταινίες και ηχητικά εφέ στις παρουσιάσεις σας. Δεν είναι μόνο αυτό: τα όμορφα κινούμενα σχέδια και οι μεταβάσεις διαφανειών χρησιμοποιώντας την επιτάχυνση γραφικών OpenGL κάνουν τις παρουσιάσεις σας πραγματικά εντυπωσιακές!
 • Το FreeOffice Presentations ανοίγει και αποθηκεύει όλα τα αρχεία PPT και PPTX του Microsoft PowerPoint απρόσκοπτα. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε αρχεία PDF απευθείας από την εφαρμογή.

Καταγραφή αλλαγών SoftMaker FreeOffice 2021 Rev 1050:

 • Νέα δυνατότητα: Το παράθυρο διαλόγου Επιλογές έχει τώρα ένα κουμπί Διαχείριση που σας επιτρέπει να εισάγετε και να εξάγετε τα αρχεία διαμόρφωσης του Office, όπως αντιστοιχίσεις πληκτρολογίου, γραμμές εργαλείων ή λεξικά χρηστών. Αυτό σας επιτρέπει να τα συγχρονίζετε μεταξύ διαφορετικών υπολογιστών ή να επαναφέρετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις σας σε μελλοντικές εκδόσεις του SoftMaker FreeOffice.
 • Νέα δυνατότητα: Η επιλογή Προτίμηση χρήσης μεγαλύτερων στοιχείων ελέγχου στο πλαίσιο διαλόγου Επιλογές σάς επιτρέπει να καθορίσετε εάν τα εικονίδια, οι γραμμές κύλισης κ.λπ. θα πρέπει να μεγεθύνονται όταν η οθόνη έχει κλιμακωθεί στο 150%.
 • Διάφορες διορθώσεις σφαλμάτων
Author
techne
Downloads
147
Προβολές
176
First release
Last update
Αξιολόγηση
0.00 star(s) 0 ratings

Downloads από techne

Latest updates

 1. SoftMaker FreeOffice 2021 Rev F1058.1113

  Το FreeOffice Presentations είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία εντυπωσιακών...
 2. SoftMaker FreeOffice 2021 Rev 1054

  SoftMaker FreeOffice 2021 Rev 1054 Καταγραφή αλλαγών SoftMaker FreeOffice 2021 Rev 1054: Νέα...
Top Bottom