Ροή

Ντοκιμαντέρ Έκτακτο 14: Ναύαρχος Μπερντ το ενδογήινο ταξίδι του παρασημοφορήθηκε, επευφημήθηκε

Hellenic

Member
Joined
26 August 2010
Μηνύματα
531
Βαθμολογία
3
Points
18


Υπάρχουν ενδείξεις ότι υπάρχει ένας εσωτερικός κόσμος μέσα στο πλανήτη μας Γη, όπου ζουν εξελιγμένα όντα. Ποια είναι αυτά τα παράξενα όντα; Πώς έφτασαν να ζουν στο εσωτερικό της Γης; Και πού βρίσκονται οι είσοδοι στις υπόγειες πόλεις τους;
Υπήρξαν πολλοί εξερευνητές που αναζήτησαν αυτές τις εισόδους και ορισμένοι από αυτούς κατάφεραν να εισέλθουν στην κοίλη γη, όπως στην περίπτωση του διάσημου και φημισμένου Αμερικανού υποναύαρχου Ρίτσαρντ Η. Μπερντ, εξερευνητή των πολικών εδαφών, ο οποίος σε μια από τις αποστολές του στον Βόρειο Πόλο ήρθε σε επαφή με αυτά τα ενδογήινα όντα.
Ο Μπερντ, περιέγραψε στο ημερολόγιό του ότι στο εσωτερικό της Γης υπάρχουν λίμνες, ποτάμια, φυτική και ζωική ζωή και ότι η θερμοκρασία είναι περίπου 20 βαθμοί Κελσίου. Αφηγείται επίσης ότι το αεροπλάνο του χαιρετίστηκε και συνοδευόταν από ιπτάμενους δίσκους που τον μετέφεραν παρουσία των ηγετών αυτού του υπόγειου βασιλείου για να του παραδώσει ένα μήνυμα για την ανθρωπότητα. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να αναφέρει την ανακάλυψή του στο Γενικό Επιτελείο του Πενταγώνου, αλλά έλαβε εντολή να σιωπήσει σχετικά με αυτή τη θαυμαστή Γη πέρα από τον Πόλο.
Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες
 
Top Bottom