Ροή

Ντοκιμαντέρ Έκτακτο 36: Ινδία, Ιστορία Asuras, Νεκροί από εμβόλια στο Bollywood, Mόντι, Αγώνας

Hellenic

Moderator
Joined
26 August 2010
Μηνύματα
586
Βαθμολογία
3
Points
18


Η Ινδία από την αρχαιότητα ήταν μια μεγάλη ήπειρος, με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο πολιτισμό και κοινωνία, όπου σφυρηλατήθηκαν σπουδαία όντα, γεμάτη πλούσιες παραδόσεις και μια προφητική κουλτούρα που δεν έχει εξαφανιστεί, αν και πολλά πράγματα κρύφτηκαν σκόπιμα για να παραμείνουμε σε άγνοια.
Η ιστορία της Ινδίας ανάγεται σε εποχές όπου μεγάλα όντα, θεοί και ήρωες, πολέμησαν και νίκησαν τους αφανείς που προσπαθούσαν να τους κυριαρχήσουν.
Αυτοί οι επικυρίαρχοι asura που υπήρχαν στην αρχαιότητα είναι οι ίδιοι που υπάρχουν και σήμερα, οι οποίοι έχουν επιστρέψει μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπινα σώματα και μαζί τους η βία, οι δολοφονίες, τα ψέματα με αυτή την ψευδή πανδημία και το τοξικό εμβόλιο, γιατί τα εμβόλια είναι όλα δολοφόνοι παρά τις υποσχέσειςγια ανοσοποίηση και γι' αυτό εκατομμύρια αθώοι άνθρωποι πέφτουν νεκροί από διάφορες ασθένειες που δεν είχαν πριν. Ανάμεσά τους είναι διάσημοι ηθοποιοί, ηθοποιοί του Bollywood, πολιτικοί, μουσικοί και πολλοί άλλοι. Ωστόσο, ο κόσμος αρχίζει να ξυπνάει και να συνειδητοποιεί τη φάρσα.Πολλοί δικηγόροι μηνύουν κυβερνήσεις, μαζί με επιστήμονες και ακτιβιστές με την υποστήριξη εκατομμυρίων ανθρώπων που διαμαρτύρονται για να σώσουν την ελευθερία και την κυριαρχία που θέλουν να μας αφαιρέσουν.

Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες
 
Top Bottom