
Υλικά
5 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι
4 κουταλιές της σούπας φουντοκέλαιο
115 ml creme fraiche
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα Dijon
8 κουταλιές extra παρθένο ελαιόλαδο
λίγα φύλλα μαϊντανού
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
1. Ψιλοκόψτε τα φύλλα μαϊντανού
2. Βάλτε όλα τα υλικά μαζί σε ένα άδειο βάζο μαρμελάδας.
3. Ανακινείστε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά σε ένα μείγμα.
4. Δοκιμάστε και προσθέστε ελαιόλαδο ή ξίδι, ανάλογα με τη γεύση που θέλετε να πετύχετε.