Ροή

Κορμός σοκολάτας

gavraki

Active member
Joined
27 May 2010
Μηνύματα
2,820
Βαθμολογία
0
Points
36
Location
Rhodos
Υλικά

* 250 γρ. μαργαρίνη
* 3 κουβερτούρες
* 1 ζαχαρούχο γάλα
* 2 πακέτα μπισκότα τετράγωνα




Ετοιμασία

1. Σε μπέν μαρί λιώνουμε το βούτυρο και τις κουβερτούρες.
2. Μόλις λιώσουν προσθέτουμε το ζαχαρούχο, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
3. Τέλος προσθέτουμε τα μπισκότα σπασμένα και όχι θρυμματισμένα.
4. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για λίγο, το τυλίγουμε σε λαδόκολλα σαν μπαστούνι και το διατηρούμε στο ψυγείο.
5. Μπορούμε αν θέλουμε να προσθέσουμε καρύδια, σταφίδες, ξερά δαμάσκηνα ή ότι άλλο μας αρέσει.

Καλή επιτυχία!!!
 
Top Bottom