Areti
VIP μέλος

Υλικα
3 ½ φλ. τσαγιού γάλα κρύο
½ φλ. τσαγιού κόρν φλάουρ
2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
? φλ. τσαγιού φυσικό χυμό πορτοκαλιού
1 κουτ. γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
Ξύσμα πορτοκαλιού και κανέλλα
Εκτελεση
Σε ένα βαθύ μπολ, ανακατεύουμε το γάλα με το κορν-φλάουρ και τη ζάχαρη, να λιώσουν. Βάζουμε τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε ώστε να αρχίσουν να πήζουν και να δένουν, ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη κουτάλα. Ρίχνουμε τον χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να δέσει η κρέμα. Την μοιράζουμε σε μπολ, πασπαλίζουμε με την κανέλλα και είναι έτοιμη.