
Υλικά
2 κιλά ζάχαρη
1 1/2 φλιτζάνι κορν φλάουερ
6 φλυτζάνια νερό
1 φακελάκι μαστίχα
1 φακελάκι βανίλια
Ροδόνερο
1 σακουλάκι ζελατίνα
1/2 φλιτζάνι καβουρντισμένα ψιλοκομμένα αμύγδαλα
ζάχαρη Άχνη
Εκτέλεση
Αναμιγνύετε την ζάχαρη με το κορν φλάουερ καλά σε μία κατσαρόλα.
Προσθέτετε ανακατεύοντας το νερό, την βανίλια την μαστίχα, το ροδόνερο την ζελατίνα και τα αμύγδαλα.
Βράζετε σε σιγανή φωτιά μέχρι να δέσει
Μόλις πήξει το κατεβάζετε και το αδειάζετε σε ένα λαδωμένο ταψάκι.
Το αφήνετε να κρυώσει και το βάζετε στο ψυγείο για 7 ώρες.
Το βγάζετε από το ψυγείο το κόβετε σε κυβάκια της αρεσκείας σας και το κυλάτε σε μία πιατέλα με άχνη ζάχαρη.