Πατατοκολοκυθομπιφτέκια
Υλικά
? κιλού πατάτες
300γρ. Φέτα
? του κιλού κολοκυθάκια
1 μικρό ξερό κρεμμύδι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
3 κουτ. αλεύρι
λίγο κασέρι νηστίσιμο τριμμένο
2 κουτ. σούπας μαργαρίνη
1 ½ κουτ. σούπας μπέικιν
λίγο μαϊντανό ή δυόσμο
Εκτέλεση
Τρίβουμε τις πατάτες, τα κολοκυθάκια, αφού τα καθαρίσουμε και το ξερό κρεμμύδι.
Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Σ?ένα αντικολλητικό ταψί βάζουμε κουταλιές από το μίγμα.
Βάζουμε λίγη μαργαρίνη πάνω από τα μπιφτέκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για μισή ώρα.
Αν το ταψί δεν είναι αντικολλητικό, βάζουμε λαδόκολλα και τη βουτυρώνουμε.
Υλικά
? κιλού πατάτες
300γρ. Φέτα
? του κιλού κολοκυθάκια
1 μικρό ξερό κρεμμύδι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
3 κουτ. αλεύρι
λίγο κασέρι νηστίσιμο τριμμένο
2 κουτ. σούπας μαργαρίνη
1 ½ κουτ. σούπας μπέικιν
λίγο μαϊντανό ή δυόσμο
Εκτέλεση
Τρίβουμε τις πατάτες, τα κολοκυθάκια, αφού τα καθαρίσουμε και το ξερό κρεμμύδι.
Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
Σ?ένα αντικολλητικό ταψί βάζουμε κουταλιές από το μίγμα.
Βάζουμε λίγη μαργαρίνη πάνω από τα μπιφτέκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για μισή ώρα.
Αν το ταψί δεν είναι αντικολλητικό, βάζουμε λαδόκολλα και τη βουτυρώνουμε.