Ροή

Οδηγός: Πώς να κάνετε εύκολα αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου στα Windows

RC_Andreas

Administrator
Joined
3 June 2010
Μηνύματα
4,599
Βαθμολογία
9
Points
38
Location
Ελλάδα
Website
www.eltube.gr
Κάθε φορά που κάνετε μια αλλαγή στον υπολογιστή σας συνιστάται να κάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του συστήματος, να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς, ή να κάνετε backup του μητρώου. Το τελευταίο είναι το πιο σημαντικό όταν πηγαίνει στο μητρώο για να κάνετε αλλαγές και τσιμπήματα. Με απλά λόγια, το μητρώο αποθηκεύει όλες τις ρυθμίσεις, τις επιλογές και τις πληροφορίες για το λειτουργικό σύστημα, τις εφαρμογές λογισμικού και υλικού. Το μητρώο είναι η καρδιά και η ψυχή του λειτουργικού συστήματος Windows. Εδώ είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να κάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου σας χωρίς να χρειάζεται λογισμικό 3ο. Αυτό λειτουργεί με XP, Vista Windows 7 και 8.

Ανοίξτε το regedit.exe μέσω της αναζήτησης του μενού έναρξης.

rb1.png

Όταν ανοίξει ο επεξεργαστής μητρώου, κάντε κλικ στο export - Εξαγωγή αρχείου και επιλέξτε μια θέση για να αποθηκεύσετε το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας. Δώστε ένα εύκολο όνομα για να το θυμόμαστε, όπως «Αντίγραφο Μητρώου ασφαλείας μου».

rb2.png

rb3.png

Για να επαναφέρετε το μητρώο σας, απλά περιηγηθείτε πίσω στο αντίγραφο ασφαλείας και κάντε διπλό κλικ στο αρχείο στην συνέχεια κάντε κλικ στο OK.
 
Top Bottom