
ΥΛΙΚΑ
800 γρ. χοιρινός κιμάς
3 κρεμμύδια
1 ντομάτα
1 κ.γ. κύμινο
1/2 ματσάκι δυόσμος
4 - 5 κ.σ. αλεύρι
1 αυγό
αλάτι και πιπέρι
λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τον κιμά, την ντομάτα περασμένη από τον τρίφτη, τα κρεμμύδια από τον τρίφτη, χωρίς τα ζουμιά τους, τον δυόσμο, το κύμινο, το αλατοπίπερο και το αυγό. Ζυμώνουμε και προσθέτουμε το αλεύρι λίγο - λίγο. Πλάθουμε τους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε, τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι και τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι, σε μέτρια φωτιά.
Βγάζουμε τους μικρούς, αφράτους κεφτέδες σε χαρτί κουζίνας, για να φύγει το περιττό λάδι.