Το μοναδικό τρόφιμο που δεν χαλάει όσο καιρό και να το έχουμε είναι το...
μέλι. Η ζάχαρη που περιέχει το μέλι είναι το συντηρητικό του. Επίσης, το μέλι είναι όξινο με αποτέλεσμα τα βακτήρια να μην το πλησιάζουν. Τί πάει λάθος όμως με το μέλι;
Το μέλι συχνά ζαχαρώνει, αλλά δεν πρέπει να το πετάμε. Οι κρύσταλλοι που δημιουργούνται είναι ζάχαρη, επομένως αν το ζεστάνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων σε μέτρια φωτιά για 30 δευτερόλεπτα κάθε φορά που θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε γίνεται πάλι σαν καινούριο.