Συστατικά
* 1 κουβερτουρα
* 1 κρέμα γαλακτος
* 10-15 περίπου κερασάκια ζαχαροπλαστικής
* 1 πακέτο πτι-μπερ
* 2κγ Βαλσαμικο ξίδι
* Σκόνη κακάο
* 1κ.γ λικέρ κεράσι
Εκτέλεση
1.
Βάλτε μισό ποτήρι νερό το βαλσαμικό ξίδι και τα κεράσια σε μια μικρή κατσαρόλα να βράσουν σε σιγανή φωτιά για 5? λεπτά και τ αφήνουμε να κρυώσουν.
2.
Λιώνουμε τη σοκολάτα και την κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί (σε ένα γυάλινο μπολ - σε μια κατσαρόλα γεμάτη με νερό), φροντίζοντας το νερό είναι καυτό (όχι να βράζει)
3.
Τοποθετήστε τη λιωμένη σοκολάτα σε ένα μικρό μπολ και το αφήνουμε περίπου 1 ώρα στο ψυγείο για να πλάθεται πιο εύκολα
4.
Τρίβουμε στο multi τα μπισκότα και τα βάζουμε στο μπολ με τη σοκολάτα & το λικέρ.
5.
Ανακατέψτε καλά
6.
Πλάθουμε τρουφάκια βάζοντας στο κέντρο ένα κερασάκι τα βάζουμε σε πιατέλα και στο ψυγείο για τουλάχιστον 1-2 ώρες πριν τα σερβίρουμε πασπαλίζουμε με σκόνη κακάο.