Κατ' αρχήν ευχαριστώ πάρα πολύ το Techne που μου παρέχει τη δυνατότητα να δημοσιεύσω στο χώρο του !!!
Σε μια εποχή όπου όλα "ανεβαίνουν στα σύννεφα" ... έχω δημιουργήσει μια Ελληνική εφαρμογή Ημερολογίου-Εορτολογίου , (τρέχει αποκλειστικά σε Η/Υ που φέρουν λειτουργικά συστήματα Linux 64bit), η οποία κρατάει τα πάντα στον υπολογιστή σας και μάλιστα ελαφρώς κωδικοποιημένα ενώ , δεν έχει καμία ανάγκη το διαδίκτυο για να λειτουργεί άψογα. Αρκεί να υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα ή UPS...και το εσωτερικό ρολόι του υπολογιστή σας να φέρει τη σωστή ημερομηνία !
Η εφαρμογή αυτή έχει κυκλοφορήσει από τριετίας περίπου και την αναβαθμίζω κατά καιρούς, με βάση και τις εισηγήσεις των ενδιαφερομένων (δηλαδή του καθενός ο οποίος το χρησιμοποιεί). Μια από τις πιο πρόσφατες "κριτικές" που πήρα ήταν η εξής : "Καλό φίλε , βοηθάει αλλά , βάλε και κάνα εφέ ρε μάστορα , κάνα αναδυόμενο μενού , κάτι τέλος πάντων , να γουστάρουμε".
Κάτι έκανα και για αυτό...αλλά, δεν ήταν αυτή βέβαια η σκοπιμότητα της πρόσφατης τελευταίας έκδοσης !
Σε τι ακριβώς εξυπηρετεί ; Σε οτιδήποτε θα θέλατε από ένα ημερολόγιο-εορτολόγιο εκτός από το να παρακολουθεί κάθε ώρα της ημέρας τις υποχρεώσεις σας. Δεν πρόκειται για day planner !
Ο κώδικας (C) ανεβαίνει πάντα στη σελίδα μου στο github. (Εντός ολίγων ημερών).
Το κατεβάζετε ελεύθερα από το sourceforge (θα βρείτε οδηγίες μέσα στο φάκελο της εφαρμογής αφού αποσυμπιέσετε) : https://sourceforge.net/projects/eortologio-gr/
Ένα μικρό βίντεο με οδηγίες πάνω στην τελευταία αναβάθμιση :
Σας ευχαριστώ πολύ !
  • Like
Reactions: techne