Ροή

Οδηγός: Πώς να εγκαταστήσετε το iOS 16 και το iPadOS 16 public beta

techne

Administrator
Joined
27 May 2010
Μηνύματα
1,157
Βαθμολογία
24
Points
38
Website
www.eltube.gr
ios_16_.jpg

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 16 και iPadOS 16 beta, επιτρέποντας σε όλους όσους διαθέτουν συμβατό υλικό να εγκαταστήσουν και να δοκιμάσουν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες λογισμικού. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να εγκαταστήσετε τη δημόσια έκδοση beta του iOS 16 στο iPhone σας και τη δημόσια έκδοση beta του iPadOS 16 στο iPad σας χωρίς λογαριασμό προγραμματιστή.

Σημαντικό: Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας πριν εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό προέκδοσης (beta). Επίσης, η το techne.gr δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια ή μετά την εγκατάσταση του iOS και του iPadOS 16 beta. Επειδή αυτά τα λειτουργικά συστήματα δεν είναι έτοιμα ακόμα, μπορείτε να περιμένετε τραχιές επιφάνειες, σφάλματα, κατεστραμμένες εφαρμογές και κακή συμβατότητα. Η καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή είναι να περιμένετε την Apple να στείλει τα νεότερα λειτουργικά της συστήματα κάπου αυτό το φθινόπωρο.

Συμβουλή: Μην εγκαταστήσετε τη beta έκδοση του iOS 16 μόνο και μόνο για να λάβετε τις προεπιλεγμένες ταπετσαρίες του. Έχουμε μια ειδική ανάρτηση με προεπιλεγμένες ταπετσαρίες iOS 16 και macOS Ventura που μπορείτε να κατεβάσετε σε οποιαδήποτε έκδοση iOS.


Install iOS 16 and iPadOS 16 public beta

Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια συμβατή συσκευή. Το iOS 16 υποστηρίζει τα ακόλουθα iPhone:

  • iPhone SE 2020 and 2022.
  • iPhone 8 and 8 Plus.
  • iPhone X.
  • iPhone XS and XS Plus.
  • iPhone 11, 11 Pro, and 11 Pro Max.
  • iPhone 12, 12 Pro, and 12 Pro Max.
  • iPhone 13, 13 Pro, and 13 Pro Max.

Εάν έχετε iPhone SE (πρώτης γενιάς), iPhone 6S, 6S Plus, 7 και 7 Plus, κακά νέα για εσάς: Η Apple απέσυρε αυτές τις συσκευές με το iOS 16. Το iOS 15 είναι η τελευταία σημαντική ενημέρωση για το iPhone σας.

Από την πλευρά του iPad, μπορείτε να εγκαταστήσετε τη δημόσια έκδοση beta του iPadOS 16 στα ακόλουθα μοντέλα:

  • iPad Pro (any model).
  • iPad 5th gen and newer.
  • iPad mini 5 and newer.
  • iPad Air 3 and newer.

Τώρα στην εγκατάσταση:

1.
Στο iPhone ή το iPad σας, μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο του προγράμματος λογισμικού Apple Beta και πατήστε Εγγραφή - Sign Up. Χρησιμοποιήστε το τρέχον Apple ID σας για να εγγραφείτε.
2. Επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα που θέλετε να δοκιμάσετε. Επιλέξτε iOS στο iPhone και iPadOS στο iPad.

ios_16_1.jpg

3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε τον σύνδεσμο Εγγραφή της συσκευής σας iOS - Enroll your iOS device στην ενότητα Ξεκινήστε - Get Started.
4. Δημιουργήστε ένα αντίγραφο ασφαλείας, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα 2 και πατήστε Λήψη προφίλ - Download Profile.

ios_16_2.jpg

5. Πατήστε Να επιτρέπεται - Allow.
6. Μεταβείτε στης Ρυθμίσεις - Settings και πατήστε Λήψη Προφίλ - Profile Downloaded κάτω από το Apple ID σας.
7. Πατήστε Εγκατάσταση - Install.

ios_16_3.jpg

8. Πραγματοποιήστε έλεγχο ταυτότητας με το PIN σας, διαβάστε τους όρους και προϋποθέσεις και, στη συνέχεια, πατήστε Εγκατάσταση - Install ξανά.
9. Τώρα μπορείτε να μεταβείτε στο General > Software Update και να κατεβάσετε το iOS 16 ή το iPadOS 16.
 
Top Bottom