
Υλικά
250 γραμμάρια φασόλια
2 φλιτζάνια καλό σπιτικό ξύδι
αλάτι
Λίγη ξερή ρίγανη
2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
1/2 κουταλάκι του γλυκού γλυκιά πάπρικα σε σκόνη
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε τα φασόλια σε νερό. Την επόμενη μέρα τα σιγοβράζουμε για 25 λεπτά. Σ' ένα αποστειρωμένο βάζο ρίχνουμε τα φασόλια στραγγισμένα και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας κλείνουμε καλά το καπάκι και αποθηκεύουμε στο ψυγείο μας.