Ροή

Παρουσίαση: Οι 46 καλύτερες σειρές στο onlinemovie.top που πρέπει να παρακολουθήσετε

Hellenic

Member
Joined
26 August 2010
Μηνύματα
531
Βαθμολογία
3
Points
18
Όταν πρόκειται να κρατήσετε τους χρήστες αφοσιωμένους για περισσότερα, το onlinemovie.top είναι σίγουρα το καλύτερο. Ο streamer βίντεο σχεδιάζει σχολαστικά για κάθε σεζόν και λανσάρει μια ποικιλία ολοκαίνουργιων περιεχομένων, διασφαλίζοντας ότι ο κατάλογος παραμένει για πάντα συναρπαστικός. Έχοντας μόλις συγκεντρώσει μια εκτενή συλλογή από τα καλύτερα πρωτότυπα του Οnlinemovie , σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερο να κάνω μια ξεχωριστή συλλογή των καλύτερων τηλεοπτικών σειρών στο Οnlinemovie, καθώς έχουν πάντα μεγάλη ζήτηση.

Σημείωση: Οι τηλεοπτικές σειρές που αναφέρονται σε αυτήν τη λίστα δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά. Δεδομένου ότι ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα, είναι αδύνατο να κατατάξουμε τις τηλεοπτικές σειρές με την καλύτερη σειρά. Τούτου λεχθέντος, αναφέραμε τόσο τις αξιολογήσεις IMDB όσο και το Rotten Tomatoes για να σας βοηθήσουμε να πάρετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Καλύτερες τηλεοπτικές σειρές στο Οnlinemovie για παρακολούθηση

Ορισμένες τηλεοπτικές σειρές έχουν αποκτήσει θρυλική θέση, καθώς ο κόσμος δεν φαίνεται να τις χορταίνει ποτέ. Αν και πολλές τηλεοπτικές εκπομπές έχουν φτάσει και έχουν δημιουργήσει δίσκους χωρίς προηγούμενο, τα κλασικά είναι εδώ για να μείνουν. Επομένως, είναι σοφό να δημιουργήσετε μια ποικιλία που να αποτελείται τόσο από τα παλιά θαύματα όσο και από τις τελευταίες αισθήσεις. Για να καταλάβετε εύκολα πόσο καλά έχει κυβερνήσει κάθε τηλεοπτική σειρά, έχω συμπεριλάβει επίσης τις βαθμολογίες τόσο από το IMDb όσο και από το Rotten Tomatoes. Με αυτά τα λόγια, ας δούμε επιτέλους την καλύτερη τηλεοπτική σειρά που κυριαρχεί στο Οnlinemovie!

Σημείωση: Αν και όλες οι τηλεοπτικές σειρές που αναφέρονται σε αυτήν τη συλλογή μεταδίδονται σε ροή στις ΗΠΑ, ορισμένες από αυτές ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε άλλες χώρες όπως η Ινδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Αυστραλία κ.λπ. Οι βαθμολογίες του Rotten Tomatoes έχουν δοθεί σε Tomatometer και Βαθμολογία κοινού μορφές (%).

1. American Vandal - Αμερικανός Βάνδαλος

Εάν απολαμβάνετε να παρακολουθείτε εικονικές τηλεοπτικές σειρές Ιστού, το "American Vandal" είναι αυτό που πρέπει να κρατήσετε αμέσως στη λίστα παρακολούθησης σας. Δημιουργήθηκε από τους Dan Perrault και Tony Yacenda, είναι μια διασκεδαστική παρωδία ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος . Η σειρά ρίχνει μια ματιά στον απόηχο πολλών φάρσες στο γυμνάσιο που όχι μόνο θα σας προσφέρουν άφθονο κέφι, αλλά και σύντομα θα σας κάνουν να ερωτευτείτε τις παρωδίες. Αποθηκεύστε το, λοιπόν, για τις στιγμές που η εκπομπή σας δεν αναζητά τίποτα άλλο παρά ξεκαρδιστικές στιγμές!


IMDb: 8.2
Rotten Tomatoes: 98%/91%


Δείτε το American Vandal - Αμερικανός Βάνδαλος στο Οnlinemovie


2. Ash vs. Evil Dead

Τι συμβαίνει όταν η κωμωδία και ο τρόμος αναμειγνύονται; Λοιπόν, αυτή η ενσωμάτωση παράγει μια εξαιρετική τηλεοπτική σειρά όπως το "Ash vs. Evil Dead". Τοποθετημένο στο σύμπαν του Evil Dead του Raimi, ο Bruce Campbell έχει διαπρέψει στον ρόλο του ως Ash Williams. Ολόκληρη η πλοκή ακολουθεί τον Ash Williams που βρίσκεται σε μια μεγάλη αποστολή να σώσει την ανθρωπότητα που βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής. Με πολλές κωμωδίες και τρομακτικές στιγμές που υποστηρίζονται από στιβαρές ερμηνείες, το Ash vs. Evil Dead είναι το είδος της τηλεοπτικής σειράς που θα θέλατε να παρακολουθήσετε ξανά και ξανά.


IMDb: 8.5
Rotten Tomatoes: 99%/94%


Ρίξτε μια ματιά στο Ash vs. Evil Dead στο Οnlinemovie


3. Big Mouth - Μεγάλο Στόμα

Λαχταράτε για μια κορυφαία κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες; Αν ναι, το "Big Mouth" είναι αυτό που πρέπει να παρακολουθήσετε. Λοιπόν, αυτή η κωμική σειρά παρουσιάζει μια ξεκαρδιστική ιστορία για μια ομάδα εφήβων φίλων και τα είδη των θαυμάτων καθώς και τις φρίκης που συναντούν κατά την εφηβεία. Μου άρεσε να παρακολουθώ και την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν. Και ανυπομονώ να βάλω τα χέρια μου στην τρίτη σεζόν που είναι έτοιμη να ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο. Σταυρωμένα δάχτυλα!


IMDb: 8
Rotten Tomatoes: 100 %/81%


Ρίξτε μια ματιά στο Big Mouth - Μεγάλο Στόμα στο Οnlinemovie


4. Bates Motel - Μοτέλ Bates

Το «Bates Motel» είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ψυχολογικά δράματα τρόμου . Επομένως, θα ήταν σκόπιμο να το βάλετε στη λίστα παρακολούθησης. Μιλώντας για την πλοκή, βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Robert Bloch του 1959 και ακολουθεί μια γυναίκα που ονομάζεται «Norma» που παλεύει ενάντια στο κακό για να προστατεύσει τον εαυτό της και τον γιο της. Με πρωταγωνιστές τη Vera Farmiga και τον Freddie Highmore στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η τηλεοπτική σειρά έχει λάβει πολλές διακρίσεις και μάλιστα έχει κερδίσει τρία βραβεία People's Choice για το αγαπημένο δράμα της καλωδιακής τηλεόρασης και για την αγαπημένη ηθοποιό και ηθοποιό της καλωδιακής τηλεόρασης.


IMDb: 8.2
Rotten Tomatoes: 93 %/91%


Δείτε το Bates Motel στο Οnlinemovie


5. Black Mirror - Μαύρος καθρέφτης

Το «Black Mirror» έχει διαπρέψει ως τηλεοπτική σειρά ανθολογίας επιστημονικής φαντασίας από όλες τις απόψεις. Η σειρά εξετάζει προσεκτικά τη σύγχρονη κοινωνία, εξερευνώντας το διεστραμμένο και υψηλής τεχνολογίας εγγύς μέλλον. Αν και η αρχή μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να κρατήσει την προσοχή σας, θα θέλατε να ξετυλίξετε τα μεγαλύτερα επιτεύγματα και τα πιο σκοτεινά ένστικτα της ανθρωπότητας καθώς προχωρά η παράσταση. Λόγω κυρίως της μοναδικής ιδέας, το Black Mirror έχει λάβει υψηλούς επαίνους τόσο από τους θαυμαστές όσο και από τους κριτικούς. Επιπλέον, τα δύο επεισόδια του, το "San Junipero" (από την τρίτη σειρά) και το "USS Callister" (τέταρτη σειρά) έχουν λάβει έως και έξι βραβεία grammy.


IMDb: 8.2
Rotten Tomatoes: 93 %/91%


Δείτε το Black Mirror στο Οnlinemovie


6. Dark – Σκοτάδι

Είστε έτοιμοι για μια εξαιρετική τηλεοπτική σειρά θρίλερ επιστημονικής φαντασίας; Θα σας συνιστούσα να δώσετε μια ευκαιρία στο «Dark», το οποίο είναι ένα γερμανικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που έχει αποδειχθεί τεράστια επιτυχία στο Οnlinemovie. Αυτό που κάνει αυτή την τηλεοπτική σειρά τόσο συναρπαστική είναι η πλοκή όπου η ξαφνική εξαφάνιση ενός παιδιού αποκαλύπτει αρκετά μυστικά. Με πολλές ανατροπές και στροφές, το Dark θα σας συνεπάρει πλήρως στην ιστορία. Και επομένως θα θέλατε να ξεθάψετε όλα τα μυστικά με τη μία.


IMDb: 8.7
Rotten Tomatoes: 94 %/93%


Ρίξτε μια ματιά στο Dark στο Οnlinemovie


7. The Crown – Το Στέμμα

Βασισμένο στο εξαιρετικά αναγνωρισμένο έργο με το όνομα «The Audience» του Peter Morgan, το The Crown είναι ένα ιστορικό δράμα για τη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ Β'. Η τηλεοπτική σειρά ρίχνει επίσης μια προσεκτική ματιά στο διάσημο ειδύλλιο και τις πολιτικές αντιπαλότητες της Ελισάβετ Β'. Ενώ η Claire Foy ερμήνευσε τον ρόλο της βασίλισσας στην πρώτη και δεύτερη σεζόν, η Olivia Colman θα είναι η βασίλισσα στην τρίτη και τέταρτη σεζόν. Πρέπει να παρακολουθήσετε εάν έχετε μια τάση για ένα ιστορικό δράμα.


IMDb: 8.7
Rotten Tomatoes: 90 %/95


Ρίξτε μια ματιά στο The Crown – Το Στέμμα στο Οnlinemovie


8. American Crime – Αμερικάνικο έγκλημα

Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικά δημοφιλές αστυνομικό δράμα ανθολογίας, μην ψάξετε πέρα από το "American Crime". Δίνει μεγαλύτερη έμφαση σε δύο πράγματα: την αμερικανική ζωή και το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης. Το καλύτερο μέρος αυτής της τηλεοπτικής σειράς είναι ότι αποκαλύπτει μια διαφορετική ιστορία κάθε σεζόν, διατηρώντας έτσι ανέπαφο το ενδιαφέρον. Καθοδηγούμενο από πλήρως ικανά αστέρια όπως η Felicity Huffman, ο Timothy Hutton, ο Elvis Nolasco, το American Crime έχει αποκτήσει μια λατρεία.


IMDb: 7 .8
Rotten Tomatoes: 97 %/88


Δείτε το American Crime – Αμερικάνικο έγκλημα στο Οnlinemovie


9. Arrested Development

Πολύ λίγες αμερικανικές τηλεοπτικές κωμωδίες είναι τόσο διαρκείς όσο το Arrested Development (2003). Πρόκειται για μια οικογένεια Bluth – άλλοτε σημαντικό όνομα στην επιχείρηση – ξαφνικά βρίσκεται σε βαθιά προβλήματα όταν ο αρχηγός της οικογένειας καταδικάζεται για απάτη. Ως αποτέλεσμα, όλη η ευθύνη πέφτει στον γιο «Michael Bluth». Μπορεί όμως να καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη ολόκληρη τη δυσλειτουργική οικογένεια, καθώς νέα προβλήματα φαίνεται να εμφανίζονται πολύ συχνά, ακόμη και πριν τακτοποιηθούν τα παλιά;


IMDb: 8 .8
Rotten Tomatoes: 75 %/82


Δείτε το Arrested Development στο Οnlinemovie


10. Better Call Saul - Καλύτερα Καλέστε τον Σαούλ

Το "Better Call Saul" είναι αυτό που χρειάζεστε για να δώσετε άφθονο φαγητό στο φαγητό σας. Σε αυτήν την τηλεοπτική αστυνομική δραματική σειρά, θα παρακολουθούσατε έναν πρώην απατεώνα καλλιτέχνη (Τζίμι ΜακΓκιλ) να μετατρέπεται σε μικρό δικηγόρο. Ο ΜακΓκιλ αντιμετωπίζει πολλά οδοφράγματα καθώς προσπαθεί να μεταμορφωθεί πλήρως στο alter ego του που ονομάζεται Saul Goodman. Θα πετύχει όμως ποτέ η κουραστική του προσπάθεια να φέρει τους επιθυμητούς καρπούς; Για να μάθετε τη συναρπαστική ιστορία, θα πρέπει να παρακολουθήσετε το Better Call Saul.


IMDb: 8 .7
Rotten Tomatoes: 97 %/96


Ρίξτε μια ματιά στο Better Call Saul στο Οnlinemovie


11. Bloodline - Γραμμή αίματος

Ένα δραματικό θρίλερ όπως το "Bloodline" αξίζει μια θέση στο χρόνο προβολής σας. Αυτή η τηλεοπτική σειρά εξερευνά τα σκοτεινά μυστικά που έχουν θαφτεί κάτω από την επιφάνεια μιας αμερικανικής οικογένειας. Ενώ όλη η οικογένεια προσπαθεί να κρατήσει τους δαίμονες κρυμμένους, ο γιος του μαύρου προβάτου θέλει να τους αποκαλύψει. Ποια είναι αυτά τα σκοτεινά μυστικά που η οικογένεια προσπαθεί να κρατήσει κρυφά σε όλους τους κινδύνους;


IMDb: 8
Rotten Tomatoes: 62 %/76


Ρίξτε μια ματιά στο Bloodline στο Οnlinemovie


12. BoJack Horseman

Αν και το "BoJack Horseman" δεν είχε τεράστια επιτυχία όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2014, έγινε μεγάλη επιτυχία αργότερα. Σε αυτήν την κωμική-δραματική σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες , θα παρακολουθούσατε ένα ανθρωποειδές άλογο που κάποτε ήταν πρωταγωνιστής σε μια δημοφιλή κωμική κωμική σειρά της δεκαετίας του 1990. 20 χρόνια μετά, έχει χάσει τη δημοτικότητά του. Ωστόσο, είναι ακόμα απελπισμένος να κάνει μια μεγάλη επιστροφή. Με πρωταγωνιστή τον «Will Arnett» ως τον χαρακτήρα του τίτλου, η κωμική-δραματική σειρά είναι γεμάτη διασκεδαστική και μια απόλαυση για παρακολούθηση.


IMDb: 8.5
Rotten Tomatoes: 9 2 %/95


Δείτε τον BoJack Horseman στο Οnlinemovie


13. Bodyguard – Ιδιωτική Προστασία

Το «Bodyguard» είναι μια εξαιρετικά επιτυχημένη βρετανική αστυνομική δραματική σειρά/σειρά δράσης που έχει πετύχει τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης για ένα νέο δράμα του BBC. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τον λοχία της αστυνομίας Ντέιβιντ Μπαντ – έναν βετεράνο πολέμου του βρετανικού στρατού. Όταν του ανατίθεται ο κύριος αξιωματικός προστασίας για τον υπουργό Εσωτερικών, τα πράγματα γίνονται πιο ασταθή. Ανακαλύψτε μια σειρά από μεγάλες διαμάχες, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης από την κυβέρνηση των ιδιωτικών πληροφοριών που έρχονται στη δημοσιότητα.


IMDb: 8.2
Rotten Tomatoes: 94 %/82


Δείτε το Bodyguard – Ιδιωτική Προστασία στο Οnlinemovie


14. Breaking Bad

Αν πιστεύετε ότι είναι ώριμη η ώρα να ξετυλίξετε μια αριστοκρατική νεο-γουέστερν αστυνομική τηλεοπτική σειρά, το "Breaking Bad" θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή. Η σειρά ακολουθεί τη ζωή του Walter White (Bryan Cranston) – ενός προβληματικού καθηγητή χημείας – ο οποίος έχει διαγνωστεί με καρκίνο του πνεύμονα σταδίου 3. Βρίσκοντας τον εαυτό του στα πρόθυρα του θανάτου, στρέφεται σε μια εγκληματική ζωή για να κερδίσει αρκετά χρήματα για την οικογένεια. Αλλά, θα εκπληρωθεί ποτέ η φιλοδοξία του;


IMDb: 9 .5
Rotten Tomatoes: 96 %/98


Ρίξτε μια ματιά στο Breaking Bad στο Οnlinemovie


15. Dead to Me – Έχεις Πεθάνει για Μένα

Τι θα λέγατε για μια μαύρη κωμωδία; Το «Dead to Me» έχει αποδειχτεί επιτυχημένο στο Οnlinemovie χάρη στη συναρπαστική ιστορία. Η υπόθεση διαδραματίζεται γύρω από τη φιλία μεταξύ της Jen (Applegate) και της Judy (Cardellini). Η πρώτη μόλις έχασε τον σύζυγό της και είναι εξαιρετικά καταθλιπτική. Μόλις η Τζεν νιώθει μόνη, βρίσκει μια πραγματική φίλη με τη μορφή της Τζούντι που τη βοηθά να συνέλθει από τη μεγάλη απώλεια. Απαραίτητο για τους ανθρώπους που αγαπούν τη μαύρη κωμωδία.


IMDb: 8 .2
Rotten Tomatoes: 87 %/95


Δείτε το Dead to Me – Έχεις Πεθάνει για Μένα στο Οnlinemovie


16. Disenchantment - Απογοήτευση

Ως κάποιος που αγαπά να παρακολουθεί σατιρική κωμική σειρά φαντασίας, βρήκα το "Disenchantment" μια πραγματική υπόθεση. Διαδραματίζεται στο μεσαιωνικό βασίλειο της Ονειροχώρας, αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων φαντασίας είναι για μια επαναστατική και αλκοολική πριγκίπισσα που ονομάζεται "Bean". Πρωταγωνιστούν οι φωνές αξιόλογων ηθοποιών όπως οι Abbi Jacobson, Eric Andre και Nat Faxon. Παρακολουθήστε το για να αφιερώσετε στον ελεύθερο χρόνο σας μια χούφτα ξεκαρδιστικές κωμωδίες. Χωρίς αμφιβολία, μια από τις καλύτερες σειρές κινουμένων σχεδίων στο Οnlinemovie που μπορείτε να παρακολουθήσετε.


IMDb: 7 .2
Rotten Tomatoes: 62 %/75


Ρίξτε μια ματιά στο Disenchantment - Απογοήτευση στο Οnlinemovie


17. Fawlty Towers

Πολλές τηλεοπτικές σειρές έρχονται και παρέρχονται. Ενώ κάποιοι φαίνεται ότι δεν χάνουν ποτέ τη γοητεία τους, άλλοι χάνονται στη λήθη μέσα σε λίγα μόλις χρόνια. Λοιπόν, το “Faulty Towers” ανήκει στις πρώην ομάδες λόγω κυρίως της εκπληκτικής ιστορίας του. Γι' αυτό και μετά από 40 και πλέον χρόνια έχει βρει θέση σε αυτή τη σύνθεση. Η βρετανική τηλεοπτική κωμική σειρά (που μεταδόθηκε στο BBC2 το 1975-79) ήταν εξαιρετικά δημοφιλής τέσσερις δεκαετίες και δεν έχει χάσει τη γοητεία της ούτε ένα κομμάτι σήμερα. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα πόση αγάπη έχει όλα αυτά τα χρόνια.


IMDb: 8.8
Rotten Tomatoes: 100 %/95


Δείτε το Fawlty Towers στο Οnlinemovie


18. Friends - Φίλοι

Το "Friends" είναι το είδος της αμερικανικής τηλεοπτικής κωμικής σειράς που θα απολάμβανες να παρακολουθείς ακούραστα ξανά και ξανά. Διαθέτει ένα καστ που περιλαμβάνει τις Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc και Matthew Perry. Λόγω κυρίως της τεράστιας δημοτικότητάς του, διήρκεσε για 10 συνεχόμενες σεζόν και προβλήθηκε για πρώτη φορά από το 1994-2004 στο NBC. Μιλώντας για την πλοκή, ουσιαστικά απεικονίζει την κωμική και ρομαντική περιπέτεια των φίλων με μοναδικό τρόπο. Πρέπει να πω περισσότερα για μια από τις πιο διάσημες τηλεοπτικές εκπομπές όλων των εποχών ή να σας αφήσω να ξετυλίξετε την ενδιαφέρουσα ιστορία βλέποντάς την; Θα ήταν πολύ καλύτερα αν αποσυσκευάζατε την παράσταση καθώς τα λόγια μου δεν θα μπορούσαν να περιγράψουν την ιστορία ούτε λίγο.


IMDb: 8.9
Rotten Tomatoes: 78 %/96


Ρίξτε μια ματιά στο Friends στο Οnlinemovie


19. Glow - Λάμψη

Όταν μιλάτε για μια από τις καλύτερες κωμωδίες στο Οnlinemovie, θα ήταν άδικο να κρατήσετε το "Glow" έξω από τη συζήτηση. Το καλύτερο μέρος αυτής της κωμικής τηλεοπτικής σειράς είναι ο τρόπος με τον οποίο έχει φανταστεί τους χαρακτήρες του συνδικάτου κυκλώματος επαγγελματικής πάλης των γυναικών της δεκαετίας του 1980, γνωστές ως οι Πανέμορφες Κυρίες της Πάλης. Παρακολουθήστε γρήγορα τόσο την πρώτη όσο και τη δεύτερη σεζόν καθώς η τρίτη είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου 2019.


IMDb: 8.1
Rotten Tomatoes: 9 7 %/90


Ρίξτε μια ματιά στο Glow στο Οnlinemovie


20. Frasier

Το μόνο που μπορώ να πω για το "Frasier" είναι εκπληκτικό. Αυτή η αμερικανική κωμική σειρά μεταδόθηκε για πρώτη φορά στο NBC και προβλήθηκε με επιτυχία για 11 συνεχόμενες σεζόν από το 1993 έως το 2004. Όσον αφορά την πλοκή, διαδραματίζεται γύρω από τον Frasier Crane (ψυχίατρο από το Σιάτλ) που προσφέρει χρήσιμες συμβουλές για τη δημοφιλή του ραδιοφωνική εκπομπή. Ωστόσο, αγνοεί εντελώς τις ίδιες συμβουλές στις προσωπικές του σχέσεις. Και αυτό τον οδηγεί ξανά και ξανά σε μπελάδες.


IMDb: 8.1
Rotten Tomatoes: 94 %/92


Ρίξτε μια ματιά στον Frasier στο Οnlinemovie


21. Halt and Catch Fire

Εάν είστε γοητευμένοι από την επανάσταση των προσωπικών υπολογιστών και τον παγκόσμιο ιστό, δεν πρέπει να χάσετε το “Halt and Catch Fire”. Παρέχει μια μυθιστορηματική άποψη τόσο για την επανάσταση των προσωπικών υπολογιστών της δεκαετίας του 1980 όσο και για τη μαζική ανάπτυξη του παγκόσμιου ιστού της δεκαετίας του 1990. Αν και το θέμα είναι λίγο σοβαρό, δεν θα το έβρισκες καθόλου βαρετό.


IMDb: 8.4
Rotten Tomatoes: 90 %/93


Δείτε το Halt and Catch Fire στο Οnlinemovie


22. House of Cards

Το “House of Cards” δεν χρειάζεται εισαγωγή, σωστά; Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε αυτό το πολιτικό θρίλερ, επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα πρωτότυπα του Οnlinemovie. Η ιστορία ακολουθεί τον Frank Underwood – έναν Δημοκρατικό που διορίστηκε υπουργός Εξωτερικών. Αφού κατακτά την εξουσία, μαζί με τη γυναίκα του αποφασίζουν να αναλάβουν όλους τους ανθρώπους που τον πρόδωσαν. Παρακολουθήστε ολόκληρη τη σειρά για να απολαύσετε τις φοβερές πολιτικές ανατροπές και τα αριστουργήματα που αλλάζουν το παιχνίδι.


IMDb: 8.8
Rotten Tomatoes: 78 %/76


Δείτε το House of Cards στο Οnlinemovie


23. Stranger Things – Περίεργα Πράγματα

Το Stranger Things είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά τρόμου επιστημονικής φαντασίας με υψηλή βαθμολογία. Δημιουργημένο από τους Duffer Brothers, διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1980 στη φανταστική πόλη Hawkins της Ιντιάνα και περιστρέφεται γύρω από την ξαφνική εξαφάνιση ενός νεαρού αγοριού. Η μητέρα του, αρχηγός της αστυνομίας, και οι φίλοι του πρέπει να πολεμήσουν υπερφυσικές δυνάμεις για να τον πάρουν πίσω. Με ένα καστ συνόλου που περιλαμβάνει διάσημα ονόματα όπως οι Winona Ryder , David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, η τηλεοπτική σειρά είναι ένα εξαιρετικό ρολόι για τους λάτρεις του τρόμου επιστημονικής φαντασίας.


IMDb: 8.8
Rotten Tomatoes: 83%/87%


Δείτε το Stranger Things – Περίεργα Πράγματα στο Οnlinemovie


24. The Stranger – Ο Ξένος

Υποστηριζόμενο από ένα ισχυρό καστ και μια μπερδεμένη πλοκή με μια σειρά από απροσδόκητες στροφές, το The Stranger είναι μια σειρά θρίλερ μυστηρίου που σπάει τα νεύρα . Σε γραμμένο από τον Danny Brocklehurst, η ιστορία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του 2015 Harlan Coben. Όλα τα κορυφαία ονόματα όπως ο Richard Armitage, ο Siobhan Finneran και η Hannah John-Kamen έχουν εξαιρετική απόδοση. Και το ίδιο και η συναρπαστική πλοκή με μια σειρά από μυστικά να παραμονεύουν.


IMDb: 7.3
Rotten Tomatoes: 83%/NA


Δείτε το The Stranger – Ο Ξένος στο Οnlinemovie


25. Lucifer – Λούσιφερ

Αν αυτό που ψάχνετε είναι οι τηλεοπτικές σειρές με γνώμονα τη φαντασία , ο Lucifer θα μπορούσε να είναι ο σωστός τρόπος. Ναι, σωστά καταλάβατε! Η τηλεοπτική σειρά αστικής φαντασίας βασίζεται στον χαρακτήρα της DC Comics και έχει ληφθεί από τη δημοφιλή σειρά βιβλίων που ονομάζεται The Sandman . Όσο για την πλοκή, διαδραματίζεται γύρω από τον Lucifer Morningstar and the Devil. Με πρωταγωνιστές τους Tom Ellis (Morningstar), Lauren German ως ντετέκτιβ Chloe Decker, Kevin Alejandro ως Detective Daniel "Dan" Espinoza και DB Woodside ως Amenadiel, η τηλεοπτική σειρά έχει αρκετή δύναμη στα αστέρια για να σας κάνει να μαντεύετε περισσότερα.


IMDb: 8.2
Rotten Tomatoes: 87%/85%


Δείτε τον Lucifer – Λούσιφερ στο Οnlinemovie


26. The Staircase - Η Σκάλα

Το The Staircase γνωστό και ως Death on the Staircase είναι μια καθηλωτική γαλλική τηλεοπτική σειρά. Η τηλεοπτική σειρά είναι η τεκμηρίωση της δίκης του Michael Peterson που είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία της συζύγου του , Kathleen Peterson. Εμβαθύνει βαθιά στην επακόλουθη υπόθεση από τον Peterson και την ομάδα του με επικεφαλής την οπτική του David Rudolf. Η ενδιαφέρουσα πλοκή σε συνδυασμό με ένα υπέροχο σενάριο το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή. Για να μην αναφέρουμε, το The Staircase κέρδισε επίσης ένα πολυπόθητο βραβείο Peabody το 2005 . Συνολικά, είναι μια από τις καλύτερες σειρές του Οnlinemovie που μεταδίδονται αυτή τη στιγμή.


IMDb: 7.9
Rotten Tomatoes: 94%/84%


Ρίξτε μια ματιά στο The Staircase - Η Σκάλα στο Οnlinemovie


27.Never Have I Ever – Εγώ ποτέ

Δημιουργήθηκε από τους Mindy Kaling και Lang Fisher, το Never Have I Ever είναι μια ενηλικιωμένη κωμική-δραματική τηλεοπτική σειρά με επιδέξια ηγέτη τον Maitreyi Ramakrishnan. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 27 Απριλίου 2020 και έχει λάβει θετικές κριτικές τόσο από θαυμαστές όσο και από κριτικούς. Όσο για την ιστορία, βασίζεται στην πραγματική παιδική ιστορία της Kaling και περιστρέφεται γύρω από μια Ινδοαμερικανίδα φοιτήτρια που προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον θάνατο του πατέρα της. Έχοντας περιγραφεί ως ορόσημο για την εκπροσώπηση της Νότιας Ασίας στο Χόλιγουντ , η τηλεοπτική σειρά έχει όλα τα διασκεδαστικά στοιχεία για να συμπεριληφθεί στη λίστα των αγαπημένων σας.


IMDb: 8
Rotten Tomatoes: 96%/90%


Ρίξτε μια ματιά στο Never Have I Ever – Εγώ ποτέ στο Οnlinemovie


28. Ozark – Όζαρκ

Ως αστυνομική δραματική τηλεοπτική σειρά, ο Ozark είναι κορυφαίος. Και αν σας αρέσει να κάνετε streaming αυτό το είδος, είμαι σίγουρος ότι θα θέλατε να το ακολουθήσετε. Δημιουργήθηκε από τους Bill Dubuque και Mark Williams για το Οnlinemovie, η διαδικτυακή τηλεοπτική σειρά πρωταγωνιστούν οι Jason Bateman και Laura Linney ως παντρεμένο ζευγάρι. Λόγω ενός σχεδίου ξεπλύματος χρήματος καταστροφής , έπρεπε να μεταφέρουν την οικογένειά τους στα Ozarks. Χάρη στην εντυπωσιακή σκηνοθεσία και την ερμηνεία τόσο του Bateman όσο και του Linney, αυτή η πρωτότυπη τηλεοπτική σειρά του Οnlinemovie έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές.


IMDb: 8.4
Rotten Tomatoes: 81%/91%


Δείτε το Ozark – Όζαρκ στο Οnlinemovie


29. Mad Men

Το να χάσετε μια πολύ αναγνωρισμένη αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά εποχής όπως το Mad Men δεν είναι καλύτερη επιλογή, ειδικά όταν θέλετε να απολαύσετε το δράμα εποχής στο πλήρες μεγαλείο του. Με φόντο τη δεκαετία του 1960-τη δεκαετία του 1970, η σειρά προβλήθηκε στο καλωδιακό δίκτυο AMC από το 2007 έως το 2015 και αποτελείται από 92 επεισόδια. Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον κεντρικό χαρακτήρα που είναι ο γυναικείος διαφημιστικός στέλεχος Don Draper (τον οποίο υποδύεται ο Jon Hamm). Η πλοκή εστιάζει στους ανθρώπους της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής με έναν ενδιαφέροντα τρόπο. Είναι μια από τις αγαπημένες μου τηλεοπτικές σειρές στο Οnlinemovie.


IMDb: 8.6
Rotten Tomatoes: 94%/96%


Δείτε τους Mad Men στο Οnlinemovie


30. Modern Family – Μοντέρνα οικογένεια

Το Modern Family είναι μια οικογενειακή κωμική κωμική κωμική σειρά που έχει αναγνωριστεί από τους κριτικούς . Είχε μια επιτυχημένη πορεία για έντεκα σεζόν από τις 23 Σεπτεμβρίου 2009 έως τις 8 Απριλίου 2020. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Jay Pritchett και την οικογένειά του στα προάστια του Λος Άντζελες. Επικεντρωμένη στην αλλαγή των κοινωνικών κανόνων και της κουλτούρας τη δεκαετία του 2000 και του 2010, η κωμική σειρά είναι μια απόλαυση που πρέπει να παρακολουθήσετε. Επιπλέον, με επικεφαλής τους Ed O'Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen και Ty Burrell, απέκτησε επίσης ένα εντυπωσιακό καστ . Όλα θεωρούνται? Το Modern Famil είναι αυτό που πρέπει να επιλέξετε για να διώξετε το άγχος στον ελεύθερο χρόνο σας.


IMDb: 8.4
Rotten Tomatoes: 85%/88%


Δείτε το Modern Family – Μοντέρνα οικογένεια στο Οnlinemovie


31. After Life – Πάρ’ το Αλλιώς

Το After Life είναι το είδος της σκοτεινής κωμωδίας-δραματικής τηλεοπτικής σειράς Ιστού που δεν θα κουραζόσασταν ποτέ να παρακολουθείτε. Σε παραγωγή, σενάριο και σκηνοθεσία του Ricky Gervais , η ιστορία είναι για τον Tony του οποίου η ζωή σταματά με τον ξαφνικό θάνατο της συζύγου του λόγω καρκίνου του μαστού. Στην αρχή, ο Τόνι σκέφτεται να αυτοκτονήσει, αλλά αντ' αυτού, αποφασίζει να τιμωρήσει όλο τον κόσμο για το θάνατο της γυναίκας του. Διαδραματίζεται στη φανταστική πόλη Tambury , η ιστορία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα χάρη στα πολλά διασκεδαστικά στοιχεία στο μείγμα. Αν αγαπάτε το σκοτεινό χιούμορ, θα το απολαύσετε. Είναι μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές στο Οnlinemovie αυτή τη στιγμή.


IMDb: 8.5
Rotten Tomatoes: 74%/88%


Δείτε το After Life – Πάρ’ το Αλλιώς στο Οnlinemovie


32. Chilling Adventures of Sabrina – Οι Ανατριχιαστικές Περιπέτειες της Σαμπρίνα

Το Chilling Adventures of Sabrina είναι μια από τις πιο περιζήτητες διαδικτυακές τηλεοπτικές σειρές υπερφυσικού τρόμου στο Οnlinemovie. Βασισμένο στην ομώνυμη σειρά κόμικ Archie, περιστρέφεται γύρω από τον χαρακτήρα των κόμικς Archie που ονομάζεται Sabrina Spellman που απεικονίζεται κομψά από τον Kiernan Shipka. Στην τηλεοπτική σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Ross Lynch, Lucy Davis, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Jaz Sinclair, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Richard Coyle και Miranda Otto στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.


IMDb: 7.6
Rotten Tomatoes: 84%/69%


Ρίξτε μια ματιά στο Chilling Adventures of Sabrina – Οι Ανατριχιαστικές Περιπέτειες της Σαμπρίνα στο Οnlinemovie


33. When They See Us – Όταν μας Βλέπουν

Σε σενάριο, δημιουργία και σκηνοθεσία της Ava DuVernay, το When They See Us είναι μια καταπληκτική αμερικανική δραματική τηλεοπτική μίνι σειρά. Η τηλεοπτική σειρά βασίζεται σε γεγονότα της υπόθεσης jogger του 1989 στο Central Park . Πρόκειται για τους πέντε άνδρες που κατηγορήθηκαν ψευδώς και στη συνέχεια διώχθηκαν με την κατηγορία του βιασμού. Με ένα σύνολο καστ που περιλαμβάνει τους Jharrel Jerome, Asante Blackk, Jovan Adepo, Michael K. Williams και Logan Marshall-Green, η σειρά υπερέχει στις περισσότερες πτυχές.


IMDb: 8.9
Rotten Tomatoes: 96%/91%


Ρίξτε μια ματιά στο When They See Us – Όταν μας Βλέπουν στο Οnlinemovie


34. Mindhunter

Είναι η δολοφονική πλοκή που κάνει το Mindhunter να πρέπει να παρακολουθήσουν οι άνθρωποι που αγαπούν πολύ τις τηλεοπτικές σειρές θρίλερ εγκλήματος . Βασισμένο στο βιβλίο αληθινού εγκλήματος που ονομάζεται Mindhunter: Inside the FBI's Elite Serial Crime Unit που γράφτηκε από τους John E. Douglas και Mark Olashaker, η ιστορία αφορά τους πράκτορες του FBI Holden Ford (Jonathan Groff) και Bill Tench (Holt McCallany) και την ψυχολόγο Wendy. Καρ (Άννα Τορβ). Είναι ενδιαφέρον ότι παίρνουν συνεντεύξεις από κατά συρροή δολοφόνους για να καταλάβουν πώς χρησιμοποιούν τις τακτικές τους για να διαπράξουν εγκλήματα.


IMDb: 8.6
Rotten Tomatoes: 97%/95%


Ρίξτε μια ματιά στο Mindhunter στο Οnlinemovie


35. Making a Murderer - Κάνοντας έναν Δολοφόνο

Το Making a Murderer είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος . Σε σκηνοθεσία Laura Ricciardi και Moira Demos, περιστρέφεται γύρω από τον Steven Avery που έπρεπε να εκτίσει 18 χρόνια φυλάκισης για την άδικη καταδίκη για σεξουαλική επίθεση καθώς και την απόπειρα δολοφονίας της Penny Beerntsen. Όταν ο Έιβερι απολύθηκε το 2005, καταδικάστηκε ξανά το 2007 για τη δολοφονία της Τερέζα Χάλμπαχ . Λόγω κυρίως της συναρπαστικής ιστορίας σε συνδυασμό με την εξαιρετική σκηνοθεσία, το Making a Murderer έχει αποδειχθεί μεγάλη επιτυχία.


IMDb: 8.6
Rotten Tomatoes: 84%/98%


Ρίξτε μια ματιά στο Making a Murderer - Κάνοντας έναν Δολοφόνο στο Οnlinemovie


36. White Lines - Λευκές Γραμμές

Για όσους αναζητούν μια εξαιρετική σειρά θρίλερ μυστηρίου, το White Lines φαίνεται να είναι ένα ασφαλές στοίχημα. Δημιουργήθηκε από τον Alex Pina, η τηλεοπτική σειρά είναι για τη Zoe Walker που προσπαθεί να ξετυλίξει τα μυστήρια γύρω από τον συγκλονιστικό θάνατο του αδελφού της Axel σχεδόν δύο δεκαετίες αφότου είχε χαθεί. Με ένα καλό καστ όπως η Laura Haddock ως Zoe Walker, ο Nuno Lopes ως Duarte "Boxer" Silva, η Marta Milans ως Kika Calafat, ο Daniel Mays ως Marcus Ward και ο Laurence Fox ως David, η τηλεοπτική σειρά θα μπορούσε εύκολα να προσελκύσει τα μυαλά της έρευνας.


IMDb: 6.3
Rotten Tomatoes: 63%/NA


Ρίξτε μια ματιά στο White Lines - Λευκές Γραμμές στο Οnlinemovie


37. Unbelievable – Απίστευτο

Με τους Toni Collette, Merritt Wever και Kaitlyn Dever, το Unbelievable έχει κερδίσει πολλές καρδιές ως αμερικανική δραματική διαδικτυακή τηλεοπτική μίνι σειρά. Η ιστορία ακολουθεί μια σειρά βιασμών στην πολιτεία της Ουάσιγκτον του Κολοράντο. Βασίζεται στο άρθρο ειδήσεων του 2015 με τίτλο «Μια απίστευτη ιστορία βιασμού». Το άρθρο γράφτηκε από τους Τ. Κρίστιαν Μίλερ και Κεν Άρμστρονγκ και κέρδισε το βραβείο Πούλιτζερ . Αν θέλετε να ξεκινήσετε με μια πολύ αξιόλογη δραματική τηλεοπτική σειρά, θα σας συνιστούσα να της δώσετε μια ευκαιρία.


IMDb: 8.4
Rotten Tomatoes: 98%/94%


Δείτε το Unbelievable – Απίστευτο στο Οnlinemovie


38. Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness

Ο Tiger King είναι μια συναρπαστική μίνι σειρά ντοκιμαντέρ εγκλήματος για τη ζωή του φύλακα του ζωολογικού κήπου με το όνομα «Joe Exotic. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 20 Μαρτίου 2020, η μίνι σειρά περιστρέφεται γύρω από την κοινωνία των μεγαλογατών, ιδιοκτητών της διάσωσης μεγάλων γατών και συλλεκτών. Η Exotic κατηγορείται για κακοποίηση άγριων ζώων. Η τηλεοπτική σειρά όχι μόνο έλαβε διθυραμβικές κριτικές από τους κριτικούς, αλλά και την παρακολούθησαν ένα ρεκόρ 34,3 εκατομμυρίων ανθρώπων τις πρώτες δέκα ημέρες κυκλοφορίας της, καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ των πρωτότυπων του Οnlinemovie.


IMDb: 7.6
Rotten Tomatoes: 86%/84%


Ρίξτε μια ματιά στο Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness στο Οnlinemovie


39. Our Planet – Ο Πλανήτης μας

Ο πλανήτης μας μπορεί εύκολα να διακυβεύσει τον ισχυρισμό ότι είναι η καλύτερη σειρά ντοκιμαντέρ για τη φύση που έγινε για το Οnlinemovie. Παραγωγή της Silverback Films, η σειρά ντοκιμαντέρ πραγματεύεται θέματα διατήρησης . Έχει λάβει υψηλούς επαίνους για τη μεγαλύτερη εστίαση στον αντίκτυπο του ανθρώπου στο περιβάλλον, δείχνοντας πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει όλα τα ζωντανά πλάσματα. Η σειρά ντοκιμαντέρ χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί και γυρίστηκε σε 50 χώρες και περισσότερα από 600 μέλη του πληρώματος συμμετείχαν στην παραγωγή.


IMDb: 9.3
Σάπιες ντομάτες: 93%/90%


Ρίξτε μια ματιά στο Our Planet – Ο Πλανήτης μας στο Οnlinemovie


40. The Good Place – Το Καλό Μέρος

Εάν η κωμωδία φαντασίας είναι στην κορυφή του μυαλού σας, μην κοιτάξετε αλλού στο The Good Place. Η τηλεοπτική σειρά έχει δημιουργηθεί από τον Michael Schur και πρωταγωνιστούν πολλά κορυφαία ονόματα όπως οι Kristen Bell, William Jackson, Harper Jameela και Jamil D'Arcy Carden. Η ιστορία είναι για την Eleanor Shellstrop (Kristen Bell), η οποία φτάνει στη μετά θάνατον ζωή - μια αξιοσημείωτη ουτοπία που μοιάζει με παράδεισο ως ανταμοιβή για τη δίκαιη ζωή της. Ωστόσο, η Shellstrop σύντομα συνειδητοποιεί το γεγονός ότι την έστειλαν εκεί κατά λάθος και τότε ξεκινάει όλος ο μπελάς της. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές στο Οnlinemovie που μπορείτε να παρακολουθήσετε.


IMDb: 8.2
Rotten Tomatoes: 97%/89%


Ρίξτε μια ματιά στο The Good Place – Το Καλό Μέρος στο Οnlinemovie


41. Brooklyn Nine-Nine

Το Brooklyn Nine-Nine είναι γεμάτο με έναν τόνο συναρπαστικών στιγμών. Δημιουργήθηκε από τους Dan Goor και Michael Schur, η τηλεοπτική σειρά ακολουθεί τον Jake Peralta (Andy Samberg), έναν ανώριμο αλλά ταλαντούχο ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης στο φανταστικό 99th Precinct του Μπρούκλιν . Αυτό που το κάνει τόσο διασκεδαστικό να παρακολουθεί κανείς είναι η αναμέτρησή του με τον νέο διοικητή, τον απαιτητικό λοχαγό Raymond Holt (Andre Braugher). Επιπλέον, αυτή η σειρά του Οnlinemovie έχει μερικά μεγάλα ονόματα όπως η Stephanie Beatriz ως Rosa Diaz , ο Terry Crews ως Terry Jeffords, η Melissa Fumero ως Amy Santiago, ο Joe Lo Truglio ως Charles Boyle. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες κωμικές σειρές στο Οnlinemovie αυτή τη στιγμή.


IMDb: 8.4
Rotten Tomatoes: 97%/93%


Δείτε το Brooklyn Nine-Nine στο Οnlinemovie


42. Peaky Blinders

Ως κάποιος που λατρεύει να μεταδίδει vintage αστυνομικό δράμα εποχής , έχω εντυπωσιαστεί πλήρως με τους Peaky Blinders. Δημιουργήθηκε από τον Steven Knight, βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Όσο για την ιστορία, είναι για τα κατορθώματα της οικογένειας του εγκλήματος Shelby μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Με πολλούς μεγάλους αστέρες, όπως οι Cillian Murphy, Sam Neill, Helen McCrory, Paul Anderson και Annabelle Wallis, η τηλεοπτική σειρά διαθέτει εκπληκτικό σενάριο . Και με την κορυφαία εμφάνιση ερμηνείας από το καστ του συνόλου, έχει τα πάντα καλυμμένα για να κρατήσει τα νεύρα σας. Είναι μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές στο Οnlinemovie.


IMDb: 8.8
Rotten Tomatoes: 92%/94%


Ρίξτε μια ματιά στο Peaky Blinders στο Οnlinemovie


43. Russian Doll – Ρωσική Κούκλα

Το Russian Doll, που πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή την 1η Φεβρουαρίου 2019, στο Οnlinemovie, είναι το είδος της κωμικής-δραματικής διαδικτυακής τηλεοπτικής σειράς που μπορεί πραγματικά να γαργαλήσει τα αστεία σας κόκαλα . Δημιουργήθηκε από μεγάλα ονόματα όπως οι Natasha Lyonne, Leslye Headland και Amy Poehler, η τηλεοπτική σειρά είναι για τη Nadia Vulvokov (Lyonne), μια προγραμματίστρια παιχνιδιών που πεθαίνει επανειλημμένα και ξαναζεί την ίδια νύχτα σε έναν ατελείωτο χρόνο και προσπαθεί απεγνωσμένα να τακτοποιήσει. το θέμα. Στην τηλεοπτική σειρά πρωταγωνιστούν οι Greta Lee, Yul Vazquez και Elizabeth Ashley και η πρώτη της σεζόν κέρδισε τέσσερις υποψηφιότητες για βραβεία Emmy Primetime, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικής κωμικής σειράς καθώς και της εξαιρετικής πρωταγωνίστριας σε κωμική σειρά για τη Λυόν.


IMDb: 7.9
Rotten Tomatoes: 97%/87%


Δείτε το Russian Doll – Ρωσική Κούκλα στο Οnlinemovie


44. The Last Kingdom - Το τελευταίο Βασίλειο

Βασισμένο στη σειρά μυθιστορημάτων The Saxon Stories του Bernard Cornwell , το The Last Kingdom είναι μια συναρπαστική βρετανική τηλεοπτική σειρά ιστορικής φαντασίας. Διαδραματίζεται το 866 με την κατάκτηση του Γιορκ από τους Βίκινγκς και καλύπτει περίπου 40-45 χρόνια μέχρι το τέλος της 4ης σεζόν. Με πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα όπως ο Alexander Dreymon, η Eliza Butterworth, ο Arnas Fedaravicius, η ιστορία έχει όλες τις ανατροπές μιας αριστοκρατικής ιστορίας τηλεοπτική σειρά φαντασίας . Χωρίς να το αναφέρω, ο Ντρέιμον και ο Μπάτεργουορθ έχουν διαπρέψει στους αντίστοιχους ρόλους τους, που κάνουν τη σειρά μια απόλαυση για παρακολούθηση.


IMDb: 8.4
Rotten Tomatoes: 91%/96%


Δείτε το The Last Kingdom - Το τελευταίο Βασίλειο στο Οnlinemovie


45. Money Heist – La casa de papel – Η τέλεια ληστεία

Εάν το έγκλημα ληστείας είναι αυτό που αναζητάτε, το Money Heist είναι αυτό που θα σας συνιστούσα να ελέγξετε. Αυτή η τηλεοπτική σειρά δημιουργήθηκε από τον Alex Pina και περιστρέφεται γύρω από δύο προετοιμασμένες από καιρό ληστείες στρατηγικά σχεδιασμένες από τον καθηγητή (Alvaro Morte). Ενώ η μία ληστεία έχει προγραμματιστεί στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας, η άλλη έχει προγραμματιστεί στην Τράπεζα της Ισπανίας. Η σειρά αποτελείται από τέσσερα μέρη και περιλαμβάνει αστέρια όπως οι Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Paco Tous και Alba Flores. Αν σας αρέσει η ληστεία, θα το απολαύσετε. Είναι μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές στο Οnlinemovie αυτή τη στιγμή.


IMDb: 8.4
Rotten Tomatoes: 91%/81%


Δείτε το Money Heist – La casa de papel – Η τέλεια ληστεία στο Οnlinemovie


46. Orange Is the New Black

Το Orange Is the New Black γνωστό και ως OITNB είναι μια κωμική-δραματική τηλεοπτική σειρά με γνώμονα τη διασκέδαση που έχει δημιουργηθεί από την Jenji Kohan για το Οnlinemovie. Βασισμένο στα απομνημονεύματα της Piper Kerman με τίτλο «Orange Is the New Black: My Year in a Women's Prison (2010)», φέρνει στο φως τις εμπειρίες της στο FCI Danbury, μια ομοσπονδιακή φυλακή ελάχιστης ασφάλειας. Με πρωταγωνιστές μερικά αξιοσημείωτα ονόματα όπως οι Taylor Schilling, Laura Prepon, Michael Harney, Michelle Hurst, Kate Mulgrew και Jason Biggs, έχει γίνει η πρωτότυπη σειρά με τις περισσότερες προβολές του Οnlinemovie .


IMDb: 6.3
Rotten Tomatoes: 90%/81%


Ρίξτε μια ματιά στο Orange Is the New Black στο Οnlinemovie

Συνεχίστε την παρακολούθησή σας με τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του Οnlinemovie
Τώρα που έχετε μια ποικιλία από κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές στη διάθεσή σας, συνεχίστε το ξεφάντωμα συνεχούς ροής μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αλλά προτού χαθείτε στην πλοκή, μη διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με τη σύνθεση των καλύτερων τηλεοπτικών σειρών στο Οnlinemovie. Επίσης, ενημερώστε μας για αυτά που σας αρέσουν πολύ και θα θέλατε να τα συμπεριλάβετε στη λίστα.
 
Last edited by a moderator:
Top Bottom