
Υλικά (για 6 άτομα):
250γρ φυτική κρέμα σαντιγί
500γρ γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
1 κουτί γάλα ζαχαρούχο εβαπορέ
1 συσκευασία μπισκότα πτι-μπερ τριμμένα
4-5 κ.τ.σ. γλυκό κουταλιού βύσσινο
Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα στη δυνατή ταχύτητα τη φυτική κρέμα για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και ρίχνουμε σιγά - σιγά το γιαούρτι και το γάλα, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Παγώνουμε το μίγμα για μία ώρα στην κατάψυξη. Στη συνέχεια, χτυπάμε πάλι το μίγμα στο μίξερ για 5 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και ενσωματώνουμε τα πτι-μπερ και το βύσσινο. Παγώνουμε για 4-5 ώρες στην κατάψυξη. Σερβίρουμε ατομικά μπολ γαρνίροντας με πτι-μπερ.