Ροή

Οδηγός: Πώς να προσθέσετε έναν άλλο λογαριασμό Google στη συσκευή σας Android

RC_Andreas

Administrator
Joined
3 June 2010
Μηνύματα
4,599
Βαθμολογία
9
Points
38
Location
Ελλάδα
Website
www.eltube.gr
accounts.png

Εάν χρησιμοποιείτε ένα τηλέφωνο Android ή το tablet, ξέρετε ότι θα πρέπει να προσθέσετε ένα λογαριασμό Google στη συσκευή για να το χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους από έναν λογαριασμό Google στη συσκευή σας.

Προσθέτοντας πολλαπλούς λογαριασμούς Google στην Android συσκευή σας είναι χρήσιμο, αν χρησιμοποιείτε περισσότερους από έναν λογαριασμό Google για πολλές διαφορετικές υπηρεσίες της Google, όπως το Gmail, το Google Drive, και το Google Calendar. Ίσως έχετε μια διαφορετική διεύθυνση Gmail για επαγγελματική χρήση και να έχουν ένα ξεχωριστό σύνολο των επαφών που σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό.

Εμείς θα σας δείξουμε πώς να προσθέσετε έναν άλλο λογαριασμό Google για μια Google Android συσκευή όπως ένα Nexus 7 και σε μια συσκευή της Samsung, όπως ένα Galaxy Note 4, καθώς και το πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Gmail για να προσθέσετε έναν άλλο λογαριασμό Google.

Χρησιμοποιώντας μια συσκευή Google

Θα χρησιμοποιήσουμε ένα Nexus 7 ως παράδειγμα για την προσθήκη έναν άλλο λογαριασμό Google για μια συσκευή της Google. Για να το κάνετε αυτό, σύρετε προς τα κάτω από την κορυφή του πίνακα στην αρχική οθόνη και αγγίξτε «Ρυθμίσεις».

accounts1.jpg

Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα "Λογαριασμοί" και αγγίξτε «Προσθήκη λογαριασμού».

accounts2.png

Στο παράθυρο διαλόγου "Προσθήκη λογαριασμού", αγγίξτε το "Google".

accounts3.png

Οι "Προσθήκη ενός λογαριασμού Google" θα εμφανιστεί η οθόνη που σας επιτρέπει είτε να προσθέσετε έναν υπάρχοντα λογαριασμό ή να δημιουργήσετε ένα νέο στη συσκευή. Για παράδειγμα, εμείς θα σας δείξουμε πώς να προσθέσετε έναν υπάρχοντα λογαριασμό, έτσι αγγίξτε το "Υπάρχουσες".

accounts4.png

Στην οθόνη "Σύνδεση" εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας για το λογαριασμό που θέλετε να προσθέσετε. Μόλις γράψετε τις πληροφορίες, το δεξί βέλος ενεργοποιείτε. Αγγίξτε το δεξί βέλος για να συνεχίσετε.

accounts5.png

Εμφανίζεται ένα πλαίσιο διαλόγου λέγοντας ότι συμφωνείτε με τους Όρους της Υπηρεσίας Google, Chrome και το Google Play, την Πολιτική Απορρήτου για το Google και Απορρήτου για το Chrome με τη συνέχιση. Υπάρχουν συνδέσεις με όλα αυτά τα έγγραφα στο παράθυρο διαλόγου, ώστε να μπορείτε να αγγίζετε τις συνδέσεις και να τις ανοίξετε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, και να τα διαβάσετε, αν θέλετε. Πατήστε OK για να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου.

accounts6.png

Η οθόνη Signing in θα εμφανιστή για λίγο ενώ συνδέεστε στο λογαριασμό σας.

accounts7.png

Σχετικά με το "υπηρεσίες της Google" οθόνη μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε ανακοινώσεις από το Google Play για τα νέα και τις προσφορές. Αν δεν θέλετε το Google να σας στείλει μηνύματα για τα νέα και τις προσφορές, βεβαιωθείτε ότι το "Να είμαι ενημερωμένος με νέα και προσφορές από το Google Play" πλαίσιο ελέγχου, να μην υπάρχει σημάδι ελέγχου στο πλαίσιο. Αγγίξτε το δεξί βέλος στο κάτω μέρος της οθόνης για να συνεχίσετε.

accounts8.png

Αν θέλετε να αγοράσετε πράγματα στο Play Store της Google χρησιμοποιώντας αυτόν το λογαριασμό, μπορείτε να ρυθμίσετε τις πληροφορίες πληρωμής. Για να προσθέσετε τα στοιχεία χρέωσής σας, αγγίξτε «Προσθήκη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα", ακολουθήστε τις οδηγίες για να εισάγετε τα στοιχεία σας, και στη συνέχεια, πατήστε "Συνέχεια". Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογαριασμό για να αγοράσετε τα στοιχεία, αγγίξτε το "SKIP" στο κάτω μέρος της οθόνης.

accounts9.png

Η «επιτυχημένη σύνδεσης στο λογαριασμό " οθόνη θα πρέπει να εμφανίζει δείχνει ότι ήδη συνδεθήκατε στο πρόσθετο λογαριασμό σας. Θα παρουσιαστή μια λίστα με όλα τα πιθανά στοιχεία της Google που μπορείτε να συγχρονίσετε για αυτόν το λογαριασμό. Από προεπιλογή, όλα είναι επιλεγμένα (ελέγχεται). Καταργήστε την επιλογή των στοιχείων που δεν θέλετε να συγχρονίσετε για αυτόν το λογαριασμό και, στη συνέχεια, επιλέξτε το δεξί βέλος.

accounts10.png

Θα επιστρέψετέ στο "Ρυθμίσεις" της οθόνης. Πατήστε το κουμπί "Home" ή το κουμπί "Επιστροφή" για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη.


Χρησιμοποιώντας μια συσκευή της Samsung

Σε μια συσκευή της Samsung, όπως ένα Galaxy Note 4, μέρος της διαδικασίας για την προσθήκη έναν άλλο λογαριασμό Google είναι ελαφρώς διαφορετική και μέρος της είναι το ίδιο. Για να ξεκινήσετε, σύρετε προς τα κάτω από την κορυφή του πίνακα στην αρχική οθόνη και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί "Ρυθμίσεις" (εργαλεία) στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

accounts11.png

Στην οθόνη "Ρυθμίσεις", μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα "Λογαριασμός" και πατήστε "Λογαριασμοί".

accounts12.png

Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της οθόνης "Λογαριασμοί" και αγγίξτε «Προσθήκη λογαριασμού».

accounts13.png

Οι "Προσθήκη λογαριασμού" εμφανίζεται στην οθόνη. Οι πράσινες κουκκίδες στη δεξιά πλευρά υποδεικνύουν τους τρέχουσα λογαριασμούς σας που έχετε στη συσκευή σας. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα και επιλέξτε "Google".

accounts14.png

Η υπόλοιπη διαδικασία για να προσθέσετε ένα άλλο υπάρχοντα λογαριασμό Google σε μια συσκευή της Samsung είναι η ίδια όπως και για μια συσκευή της Google. Όταν τελειώσετε και επιστρέφετε στην οθόνη "Ρυθμίσεις", πατήστε το κουμπί "Επιστροφή" στη συσκευή σας δυο φορές ή το κουμπί "Home" μια φορά για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη.


Χρησιμοποιώντας το Gmail

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Gmail για να προσθέσετε ένα επιπλέον λογαριασμό Google στη συσκευή σας. Ανοίξτε την εφαρμογή Gmail και να αγγίξετε το εικονίδιο του μενού στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Στη συνέχεια, αγγίξτε «Προσθήκη λογαριασμού» από το μενού που ανοίγει.

accounts15.png

Στο παράθυρο διαλόγου "Προσθήκη λογαριασμού", βεβαιωθείτε ότι το "Google" είναι επιλεγμένο και πατήστε "OK".

accounts16.png

Το υπόλοιπο της διαδικασίας είναι η ίδια όπως και για μια συσκευή Google και μια συσκευή της Samsung.

Τώρα μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τις υπηρεσίες της Google για όλους τους λογαριασμούς που έχουν προστεθεί στη συσκευή. Σημειώστε ότι θα πρέπει να επιλέξετε να συγχρονίσετε τις διάφορες υπηρεσίες για κάθε λογαριασμό που έχετε προσθέσει. Αν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία για μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το οποίο δεν έχετε επιλέξει να συγχρονίσετε τις πληροφορίες, θα σας ζητηθεί να συγχρονίσετε την εν λόγω υπηρεσία.
 
Last edited by a moderator:

Τακης

New member
Joined
5 September 2017
Μηνύματα
12
Βαθμολογία
2
Points
0
Απ: Πώς να προσθέσετε έναν άλλο λογαριασμό Google στη συσκευή σας Android

Αυτό που μου αρέσει πολύ στα threads σου, είναι πως εξηγείς αναλυτικά τα πάντα και με εικόνες μάλιστα, πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά σου! :)
 
Top Bottom