Συστατικά
- 600 γρ. κουβερτούρα
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 3 κ.σ. ρούμι ή λικέρ πορτοκάλι
- 300 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
- Σε φόρμα ή πυρέξ 20 Χ20 στρώνουμε λαδόκολλα.
- Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
- Ανακατεύω στη σοκολάτα πρώτα το ζαχαρούχο, μετά το ρούμι και τέλος τα καρύδια.
- Το μείγμα το ρίχνω στο πυρέξ και στρώνω την επιφάνειά του.
- Το αφήνω να κρυώσει και μετά το κόβω σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
- Για να μην μας ξεραθούν, τα καλύπτουμε με μεμβράνη και τα διατηρούμε κάποιες μέρες εκτός ψυγείου.
Πληροφορία
| Μια συνταγή πολύ γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη, Τα σοκολατάκια αυτά λιώνουν ηδονικά στο στόμα!!! | |