Υλικά
6 κρεμμύδια
300 γραμμάρια αλεύρι
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Κόβουμε σε ροδέλες 6 μεγάλα κρεμμύδια και τα αφήνουμε στην άκρη. Προσθέτουμε νερό σε 300 γραμμάρια αλεύρι ώστε να φτιάξουμε κουρκούτι. Ρίχνουμε αλάτι και βουτάμε εκεί τα κρεμμύδια μας για να τα τηγανίσουμε.
Ντιπ με φέτα
Υλικά
200 γραμμάρια φέτα
1 ντομάτα
1 πράσινη πιπεριά
1 σκελίδα σκόρδο
Ρίγανη
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τρίβουμε τη φέτα με το χέρι, ξεφλουδίζουμε τη ντομάτα και την ψιλοκόβουμε όπως επίσης και την πιπεριά.
Τρίβουμε το σκόρδο και βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ. Με ένα πιρούνι λιώνουμε το μείγμα μας πολύ καλά μέχρι να γίνει σαν αλοιφή.