Η Apple αυξάνει την τιμή της αντικατάστασης μπαταριών σε παλαιότερα μοντέλα iPhone από την 1η Μαρτίου κατά 20 δολάρια. Τα μόνα που δεν θα επηρεαστούν είναι αυτά από τη σειρά iPhone 14. Η αύξηση της τιμής αντικατάστασης μπαταρίας παρατηρήθηκε για πρώτη φορά από το 9To5Mac . Η νέα τιμή που θα πληρώσετε για την αντικατάσταση της μπαταρίας εξαρτάται από το μοντέλο του iPhone σας.

apple_iphone13_colors.jpg


Η σειρά iPhone 14 δεν επηρεάζεται από τις νέες τιμές, επειδή η Apple χρεώνει ήδη 99 $ για την αντικατάσταση της μπαταρίας σε αυτά τα μοντέλα. Τα iPhone 13, iPhone 12, iPhone 11 και iPhone X κοστίζουν επί του παρόντος 69 $, αλλά θα ανέβουν στα 89 $. Μοντέλα όπως το iPhone SE, το iPhone 8 και άλλα προηγούμενα μοντέλα κοστίζουν επί του παρόντος 49 $ για αντικατάσταση μπαταρίας, αλλά αυτό θα ανέλθει στα 69 $.

Σύμφωνα με το 9To5Mac, η Apple μείωσε το κόστος αντικατάστασης μπαταριών στα 29 δολάρια πριν από μερικά χρόνια ως αποτέλεσμα της διαμάχης για το iPhone . Στη συνέχεια, οι τιμές αυξήθηκαν στα σημερινά επίπεδα στις αρχές του 2019 και τώρα θα γίνουν ακόμα πιο ακριβές. Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι εάν έχετε AppleCare+ και η μπαταρία σας έχει λιγότερο από το 80% της αρχικής χωρητικότητάς της, τότε μπορείτε να λάβετε αντικατάσταση χωρίς κόστος.

Εάν βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες και διαθέτετε μπαταρία iPhone που παραπαίει, βεβαιωθείτε ότι πληρώνετε για να την επισκευάσει η Apple πριν από την 1η Μαρτίου, εάν θέλετε να εξασφαλίσετε χαμηλότερη τιμή, διαφορετικά θα πρέπει να πληρώσετε τα επιπλέον 20 $ για την ίδια υπηρεσία.