Ροή
Apache OpenOffice

Open Source Apache OpenOffice 4.1.13

apache_openoffice.jpg


Δωρεάν εναλλακτική λύση για εργαλεία παραγωγικότητας του Office: Το Apache OpenOffice - παλαιότερα γνωστό ως OpenOffice.org - είναι μια σουίτα λογισμικού παραγωγικότητας γραφείου ανοιχτού κώδικα που περιέχει επεξεργαστή κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις, γραφικά, πρόγραμμα επεξεργασίας τύπων και εφαρμογές διαχείρισης βάσης δεδομένων. Μπορείτε να το κατεβάσετε και να το χρησιμοποιήσετε εντελώς δωρεάν για οποιονδήποτε σκοπό.

Το OpenOffice είναι διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες, λειτουργεί σε όλους τους κοινούς υπολογιστές, αποθηκεύει δεδομένα σε ODF - τη διεθνή ανοιχτή τυπική μορφή - και είναι σε θέση να διαβάζει και να γράφει αρχεία σε άλλες μορφές, συμπεριλαμβανομένης της μορφής που χρησιμοποιείται από τα πιο κοινά πακέτα σουιτών γραφείου. Το OpenOffice μπορεί επίσης να εξάγει αρχεία σε μορφή PDF. Το OpenOffice έχει υποστηρίξει επεκτάσεις, με παρόμοιο τρόπο με τον Mozilla Firefox, καθιστώντας εύκολη την προσθήκη νέων λειτουργιών σε μια υπάρχουσα εγκατάσταση του OpenOffice.

Συμβατό με άλλες μεγάλες σουίτες γραφείου, το Apache OpenOffice είναι δωρεάν για λήψη, χρήση και διανομή. Κατεβάστε το τώρα και αποκτήστε:

  • Writer - ένας επεξεργαστής κειμένου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οτιδήποτε, από τη σύνταξη μιας γρήγορης επιστολής έως την παραγωγή ενός ολόκληρου βιβλίου.
  • Calc - ένα ισχυρό υπολογιστικό φύλλο με όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να υπολογίσετε, να αναλύσετε και να παρουσιάσετε τα δεδομένα σας σε αριθμητικές αναφορές ή γραφικά.
  • Impress - ο ταχύτερος, πιο ισχυρός τρόπος για να δημιουργήσετε αποτελεσματικές παρουσιάσεις πολυμέσων.
  • Draw - σας επιτρέπει να παράγετε τα πάντα, από απλά διαγράμματα έως δυναμικές τρισδιάστατες απεικονίσεις.
  • Base - σας επιτρέπει να χειρίζεστε βάσεις δεδομένων απρόσκοπτα. Δημιουργήστε και τροποποιήστε πίνακες, φόρμες, ερωτήματα και αναφορές, όλα μέσα από το Apache OpenOffice.
  • Math - σας επιτρέπουν να δημιουργείτε μαθηματικές εξισώσεις με μια γραφική διεπαφή χρήστη ή πληκτρολογώντας απευθείας τους τύπους σας στο πρόγραμμα επεξεργασίας εξισώσεων.
Author
techne
Downloads
132
Προβολές
201
First release
Last update
Αξιολόγηση
0.00 star(s) 0 ratings

Downloads από techne

Top Bottom