Ροή
TeamViewer

Freeware TeamViewer 15.37.3

teamviewer.jpg


Το TeamViewer είναι η γρήγορη, απλή και φιλική λύση για απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω Διαδικτύου - όλες οι εφαρμογές σε μια ενιαία, πολύ προσιτή ενότητα. Απομακρυσμένος έλεγχος υπολογιστών μέσω Διαδικτύου, Πάρτε άμεσα τον έλεγχο ενός υπολογιστή οπουδήποτε στο Διαδίκτυο, ακόμη και μέσω τείχους προστασίας. Δεν απαιτείται εγκατάσταση, απλώς χρησιμοποιήστε το γρήγορα και με ασφάλεια. Εκπαίδευση, πωλήσεις και ομαδική εργασία, το TeamViewer μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να παρουσιάσετε την επιφάνεια εργασίας σας σε έναν συνεργάτη στο Διαδίκτυο. Εμφάνιση και κοινή χρήση του λογισμικού σας, παρουσιάσεων PowerPoint κ.λπ. Μεταφορά αρχείων, συνομιλία και άλλα, Μοιραστείτε τα αρχεία σας, συνομιλήστε, αλλάξτε κατεύθυνση κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας ομαδικής εργασίας και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στο TeamViewer.

Νέα χαρακτηριστικά του TeamViewer 15.33.7:

 • Για πελάτες άδειας χρήσης Tensor, οι συσκευές ελέγχου ταυτότητας που βασίζονται σε FIDO που είναι συνδεδεμένες στον τοπικό υπολογιστή μπορούν πλέον να αναγνωρίζονται και να χρησιμοποιούνται από τον απομακρυσμένο υπολογιστή. Μάθε περισσότερα

Διορθώσεις:

 • Διορθώθηκε ένα σφάλμα που μερικές φορές προκαλούσε μήνυμα σφάλματος όταν έκαναν κλικ σε μια υπάρχουσα ομαδική συνομιλία για πρώτη φορά, για πελάτες TeamViewer που χρησιμοποιούν ιταλικά.
 • Διορθώθηκε ένα σφάλμα που προκάλεσε σφάλμα κατά το άνοιγμα της σελίδας για προχωρημένους στις επιλογές του TeamViewer.
 • Διορθώθηκε ένα σφάλμα που εμπόδιζε την εμφάνιση περιεχομένου βίντεο στις συνδέσεις τηλεχειριστηρίου στα Windows 7
Author
techne
Downloads
284
Προβολές
284
First release
Last update
Αξιολόγηση
0.00 star(s) 0 ratings

Downloads από techne

Latest updates

 1. TeamViewer 15.37.3

  Νέα χαρακτηριστικά Βελτιωμένο παράθυρο στη συνεδρία: είναι πλέον δυνατή η προσθήκη της...
 2. TeamViewer 15.36.6

  Το TeamViewer είναι η γρήγορη, απλή και φιλική λύση για απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω Διαδικτύου -...
 3. TeamViewer 15.35.7

  Διορθώσεις TeamViewer 15.35.7: Τα ενημερωτικά banner στο πρόγραμμα επιτραπέζιου υπολογιστή...
Top Bottom