Ροή
TeamViewer

Freeware TeamViewer 15.36.6

Το TeamViewer είναι η γρήγορη, απλή και φιλική λύση για απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω Διαδικτύου - όλες οι εφαρμογές σε μια ενιαία, πολύ προσιτή ενότητα. Απομακρυσμένος έλεγχος υπολογιστών μέσω Διαδικτύου, Πάρτε άμεσα τον έλεγχο ενός υπολογιστή οπουδήποτε στο Διαδίκτυο, ακόμη και μέσω τείχους προστασίας. Δεν απαιτείται εγκατάσταση, απλώς χρησιμοποιήστε το γρήγορα και με ασφάλεια. Εκπαίδευση, πωλήσεις και ομαδική εργασία, το TeamViewer μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να παρουσιάσετε την επιφάνεια εργασίας σας σε έναν συνεργάτη στο Διαδίκτυο. Εμφάνιση και κοινή χρήση του λογισμικού σας, παρουσιάσεων PowerPoint κ.λπ. Μεταφορά αρχείων, συνομιλία και άλλα, Μοιραστείτε τα αρχεία σας, συνομιλήστε, αλλάξτε κατεύθυνση κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας ομαδικής εργασίας και πολλά άλλα περιλαμβάνονται στο TeamViewer.
Διορθώσεις TeamViewer 15.35.7:

  • Τα ενημερωτικά banner στο πρόγραμμα επιτραπέζιου υπολογιστή σχετικά με τα όρια διαχειριζόμενων συσκευών μπορούν πλέον να παραβλεφθούν.
Νέα χαρακτηριστικά του TeamViewer 15.34.4:

  • Βελτιωμένη χρηστικότητα για προβολή πολλαπλών καρτελών στο παράθυρο συνεδρίας. Οι καρτέλες για την εμφάνιση διαφορετικών συνδέσεων και οθονών μπορούν πλέον να μετακινηθούν μέσω μεταφοράς και απόθεσης.
Top Bottom