Ροή
Atom

Open Source Atom 1.63.0 - η τελευταία έκδοση

atom_screen.jpg


Το Atom είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου που είναι μοντέρνο, προσιτό, αλλά μπορεί να χακάρει μέχρι τον πυρήνα — ένα εργαλείο που μπορείτε να προσαρμόσετε για να κάνετε οτιδήποτε, αλλά και να το χρησιμοποιήσετε παραγωγικά χωρίς να αγγίξετε ποτέ ένα αρχείο διαμόρφωσης. Το Atom έρχεται προεγκατεστημένο με τέσσερα UI και οκτώ θέματα σύνταξης σε σκούρα και ανοιχτά χρώματα. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε θέματα που έχουν δημιουργηθεί από την κοινότητα του Atom ή να δημιουργήσετε τα δικά σας.

Το Atom σάς βοηθά να γράφετε κώδικα πιο γρήγορα με μια έξυπνη, ευέλικτη αυτόματη συμπλήρωση. Περιηγηθείτε και ανοίξτε εύκολα ένα αρχείο, ένα ολόκληρο έργο ή πολλά έργα σε ένα παράθυρο.

Χρησιμοποιώντας τις προεπιλεγμένες προσθήκες, οι ακόλουθες γλώσσες υποστηρίζονται σε κάποιο βαθμό από την έκδοση 1.5.1: HTML, CSS, Less, Sass, GitHub Flavored Markdown, C/C++, C#, Go, Java, Objective-C, JavaScript, JSON, CoffeeScript , Python, PHP, Ruby, Ruby on Rails, shell script, Clojure, Perl, Git, Make, Property List (Apple), TOML, XML, YAML, Mustache, Julia & SQL.

(64-bit) | Αυτόνομο | ~200,0 MB

Αξιοσημείωτες αλλαγές στο Atom 1.63.0:

  • Αυτή είναι η τελευταία κυκλοφορία του Atom. Θα αρχειοθετήσουμε το Atom και όλα τα αποθετήρια υπό τον οργανισμό Atom στις 15 Δεκεμβρίου 2022.
Author
techne
Downloads
8
Προβολές
12
First release
Last update
Αξιολόγηση
0.00 star(s) 0 ratings

Downloads από techne

Top Bottom