Ροή
Balabolka

Freeware Balabolka 2.15.0.824

balabolka.jpg


Το Balabolka είναι ένα πρόγραμμα Text-to-Speech (TTS). Όλες οι φωνές υπολογιστή που είναι εγκατεστημένες στο σύστημά σας είναι διαθέσιμες στο Balabolka. Το κείμενο στην οθόνη μπορεί να αποθηκευτεί ως αρχείο WAV, MP3, MP4, OGG ή WMA. Το πρόγραμμα μπορεί να διαβάσει το περιεχόμενο του προχείρου, να προβάλει το κείμενο από AZW, AZW3, CHM, DjVu, DOC, EPUB, FB2, HTML, LIT, MOBI, ODT, PRC, αρχεία PDF και RTF, να προσαρμόσει τη γραμματοσειρά και το χρώμα φόντου, να ελέγξει την ανάγνωση από στο δίσκο συστήματος ή από τα καθολικά πλήκτρα πρόσβασης.

Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί διάφορες εκδόσεις του Microsoft Speech API (SAPI). επιτρέπει την αλλαγή των παραμέτρων μιας φωνής, συμπεριλαμβανομένου του ρυθμού και του τόνου. Ο χρήστης μπορεί να εφαρμόσει μια ειδική λίστα αντικατάστασης για να βελτιώσει την ποιότητα της άρθρωσης της φωνής. Αυτή η δυνατότητα είναι χρήσιμη όταν θέλετε να αλλάξετε την ορθογραφία των λέξεων. Οι κανόνες για τη διόρθωση της προφοράς χρησιμοποιούν τη σύνταξη κανονικών εκφράσεων.

Το Balabolka μπορεί να αποθηκεύσει το συγχρονισμένο κείμενο σε εξωτερικά αρχεία LRC ή σε ετικέτες MP3 μέσα στα αρχεία ήχου. Όταν ένα αρχείο ήχου αναπαράγεται με συσκευές αναπαραγωγής σε υπολογιστή ή σε σύγχρονες ψηφιακές συσκευές αναπαραγωγής ήχου, το κείμενο εμφανίζεται συγχρονισμένα (με τον ίδιο τρόπο, ως στίχοι για τραγούδια).
Author
techne
Downloads
103
Προβολές
218
First release
Last update
Αξιολόγηση
0.00 star(s) 0 ratings

Downloads από techne

Top Bottom