Ροή

Καλωσόρισες στο Techne

Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργείτε θέματα, να δημοσιεύετε απαντήσεις σε υπάρχοντα νήματα, να δίνετε φήμη στους συναδέλφους σας, να αποκτάτε το δικό σας ιδιωτικό messenger και πολλά άλλα. Είναι εύκολο, γρήγορο και δωρεάν.
NTLite

Freeware NTLite 2.3.8.8916

No permission to download
ntlite.jpg


Το NTLite είναι ένα εργαλείο διαμόρφωσης των Windows που σας επιτρέπει να τροποποιήσετε την υπάρχουσα εγκατάσταση των Windows ή μια εικόνα που δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί, να αφαιρέσετε στοιχεία των Windows, να διαμορφώσετε και να ενοποιήσετε, να επιταχύνετε τη διαδικασία ανάπτυξης των Windows. Μειώστε το αποτύπωμα των Windows στη μνήμη RAM και μονάδα αποθήκευσης. Αφαιρέστε εξαρτήματα της επιλογής σας, προστατευμένα από μηχανισμούς ασφαλείας συμβατότητας, που επιταχύνουν την εύρεση αυτού του γλυκού σημείου. Υποστήριξη δυνατοτήτων Windows Unattended, παρέχοντας πολλές επιλογές που χρησιμοποιούνται συνήθως σε μία σελίδα για εύκολη εγκατάσταση.

Ενσωματώστε εύκολα ένα ή περισσότερα πακέτα προγραμμάτων οδήγησης, ενημερώσεων ή γλωσσών. Η ενοποίηση πακέτων διαθέτει έξυπνη ταξινόμηση, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσθέτετε απρόσκοπτα πακέτα για ενοποίηση και το εργαλείο θα τα εφαρμόσει με την κατάλληλη σειρά, διατηρώντας υπό έλεγχο τη συμβατότητα των επειγουσών επιδιορθώσεων.

Ένα από τα σημαντικά νέα χαρακτηριστικά του NTLite (σε σύγκριση με τους προκατόχους του) είναι η δυνατότητα τροποποίησης ενός ήδη εγκατεστημένου λειτουργικού συστήματος, αφαιρώντας περιττά στοιχεία.

Υποστηρίζει Windows 11, 10, 8.1 και 7, x86 και x64, live και εικόνα. Εκδόσεις διακομιστή των ίδιων εκδόσεων, εξαιρουμένης της υποστήριξης για αφαίρεση στοιχείων και διαμόρφωσης λειτουργιών. Υποστήριξη εικόνας ARM64 στο στάδιο άλφα. Δεν υποστηρίζει εκδόσεις Checked/Debug, Embedded, IoT, ούτε Vista ή XP.
Author
techne
Downloads
0
Προβολές
11
First release
Last update
Αξιολόγηση
0.00 star(s) 0 ratings

Downloads από techne

Top Bottom