Ροή
Revo Uninstaller Free

Freeware Revo Uninstaller Free 2.4.1

revo_uninstaller_free.jpg


Το Revo Uninstaller σάς βοηθά να απεγκαταστήσετε το λογισμικό και να αφαιρέσετε τα ανεπιθύμητα προγράμματα που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας εύκολα. Ακόμα κι αν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την απεγκατάσταση και δεν μπορείτε να τα απεγκαταστήσετε από τη μικροεφαρμογή του πίνακα ελέγχου "Προσθαφαίρεση προγραμμάτων των Windows".

Το Revo Uninstaller έχει μια πολύ ισχυρή δυνατότητα που ονομάζεται Forced Uninstall. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να αφαιρέσετε υπολείμματα προγραμμάτων που έχουν ήδη απεγκατασταθεί, ημιτελείς εγκαταστάσεις και να απεγκαταστήσετε υπολείμματα προγραμμάτων! Δεν έχει σημασία αν το πρόγραμμα που θέλετε να καταργήσετε δεν αναφέρεται στο Revo Uninstaller ή στη μικροεφαρμογή του Πίνακα Ελέγχου Προσθαφαίρεση προγραμμάτων των Windows. Η αναγκαστική απεγκατάσταση δίνει δύναμη στον χρήστη, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί την ασφάλεια και την ακρίβεια των αποτελεσμάτων. Είναι πολύ χρήσιμο όταν η εγκατάσταση είναι κατεστραμμένη και δεν μπορεί να συνεχιστεί περαιτέρω. Η αναγκαστική απεγκατάσταση είναι η καλύτερη λύση όταν πρέπει να καταργήσετε μερικώς εγκατεστημένα προγράμματα, μερικώς απεγκατεστημένα προγράμματα και προγράμματα που δεν αναφέρονται καθόλου ως εγκατεστημένα.

Ένας άλλος τρόπος για να απεγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα με το Revo Uninstaller ή λίγα προγράμματα ταυτόχρονα είναι να χρησιμοποιήσετε την εντολή Γρήγορη απεγκατάσταση. Η σειρά των ενεργειών είναι παρόμοια με την κανονική εντολή Uninstall του Revo Uninstaller, αλλά όταν πρόκειται για το βήμα όπου πρέπει να ελέγξετε και να διαγράψετε τα υπολείμματα, η λειτουργία Γρήγορης απεγκατάστασης διαγράφει τα υπολείμματα και σας αναφέρει αυτόματα τον αριθμό των διαγραμμένων υπολειμμάτων. και σε περίπτωση που έχετε επιλέξει περισσότερα από ένα προγράμματα για απεγκατάσταση, ξεκινά αυτόματα η απεγκατάσταση του επόμενου επιλεγμένου προγράμματος.

Revo Uninstaller Free 2.4.1 changelog:

  • Ενημερώθηκε το σενάριο εγκατάστασης
  • Ενημερωμένα αρχεία γλώσσας
Author
techne
Downloads
94
Προβολές
154
First release
Last update
Αξιολόγηση
0.00 star(s) 0 ratings

Downloads από techne

Top Bottom