Areti
VIP μέλος

Υλικά
2 φλ. τσαγιού κεφαλοτύρι
2 φλ. τσαγιού μυζήθρα ξερή
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 αυγά
2 κ.σ. άνηθος ή φρέσκος δυόσμος ή μάραθος
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λίγη μυζήθρα για γαρνίρισμα
1 δόση απλό φύλλο
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Αφού ζυμώσουμε και ξεκουράσουμε τη ζύμη, ανοίγουμε κομμάτια ζύμης σε λεπτό φύλλο. Κόβουμε με μαχαίρι ή ροδάκι τετράγωνα κομμάτια 20 x 20 εκ. Στο κέντρο βάζουμε μια κουταλιά γέμιση και διπλώνουμε τις τέσσερις γωνίες προς το κέντρο να ενωθούν η μία πάνω στην άλλη. Όταν τελειώσουμε, τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο για 3΄ από κάθε πλευρά. Πασπαλίζουμε τις ζεστές πίτες με λίγη μυζήθρα και σερβίρουμε.