Ροή

Ντοκιμαντέρ Ινδία τεχνολογία-ναών, Θεοί, Ντουάρκα Βιμάνα-Άστρα, Πόλεμος Ασούρα, Μαχαμπαράτα. 101

Hellenic

Member
Joined
26 August 2010
Μηνύματα
531
Βαθμολογία
3
Points
18


Αναμφίβολα, η χιλιετής ινδουιστική κουλτούρα μας δείχνει το εξαιρετικό μεγαλείο που είχε μέσα από αναρίθμητα μνημεία-πόλεις με μια εκπληκτική τεχνολογική και αρχιτεκτονική τελειότητα, καθώς πολλά από αυτά χτίστηκαν από τους ίδιους τους θεούς, ή από σοφούς αρχιτέκτονες όπως τον Βισβακάρμα τον κατασκευαστή πόλεων όπως η Ντουάρκα, η χρυσή πόλη του Θεού Κρίσνα. Και είναι ότι το Τριμούρτι των θεών Βράχμα, Βισνού και Σίβα μαζί με τις συζύγους τους, αντιπροσωπεύει μια θεμελιώδη δύναμη για την ύπαρξη του σύμπαντος, και όπως έχει αποκαλυφθεί σε βιβλία όπως η Μαχαμπαράτα, το Σκάντα Πουράνα, το Ραμαγιάνα, την Μπαγκαβάντ Γκίτα, την Ριγκ Βέδα και σε πολλά άλλα Βεδικά-Βραχμανικά κείμενα αυτοί οι θεοί ήταν φυσικά παρόντες και συνυπήρχαν με τα ανθρώπινα όντα.
Και μέσα σε αυτά τα αινίγματα της εντυπωσιακής τεχνολογίας και της αρχιτεκτονικής βρίσκεται ο μυστηριώδης ναός της Καϊλάσα, σκαλισμένος σε ένα μόνο βράχο, ο ναός του ΄Ηλιου του Κόναρκ, ο αρχαίος ναός της Ραμάπα, το οχυρό Βαράγκαλ, που μέχρι σήμερα κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς κατασκευάστηκαν ή τι χρήση είχαν, λόγω των τεράστιων διαστάσεων τους και πολλά άλλα.
Καταγράφεται επίσης ότι οι ντέβας μεταφέρονταν μέσω γιγαντιαίων κινητών παλατιών, γνωστά ως Βιμάνας, αληθινά ιπτάμενα σκάφη που ήταν ικανά να κινούνται όχι μόνο στον ουρανό αλλά και στο διάστημα ... Θα μπορούσε να είναι ότι στην αρχαιότητα είχαν τόσες πολλές τεχνολογικές εξελίξεις που τους επέτρεψαν να κάνουν διαπλανητικά ταξίδια ή ακόμα και να ταξιδεύουν στο χρόνο; Και τι γίνεται με τα ισχυρά όπλα που είναι γνωστά ως Άστρας, τα οποία οι θεοί χρησιμοποιούσαν για να πολεμήσουν τους δαίμονες-ασούρας; Και τι γίνεται με τις κοσμικές πολιτιστικές παραδόσεις όπως το Ντιβάλι και τη σύνδεσή του με τις Πλειάδες, ή επτά αδελφές Κρατίκας, όπου γιορτάζεται ο θρίαμβος του φωτός επάνω στα σκοτάδια;
Αναμφίβολα, η χιλιετής ινδουιστική κουλτούρα έχει ένα βαθύ περιεχόμενο σοφίας και γνώσης, τόσο τεχνολογικής, μεταφυσικής, κοσμογονικής, επιστημονικής χωρίς προηγούμενο που δεν έχει εκτιμηθεί βαθιά, ή ακόμη και έγινε προσπάθεια απόκρυψης της.
Όχι μόνο αυτό, αλλά και τα αρχαία ινδικά κείμενα είναι γεμάτα περιγραφές ενός μεγάλου πυρηνικού ολοκαυτώματος στην αρχαιότητα, που προκλήθηκε από ισχυρά καταστρεπτικά όπλα που δεν φανταζόμασταν δυνατό να υπάρχουν σε εκείνες τις εποχές.
Αφηγείται στη Μαχαμπαράτα ότι πολλοί σκληροί καταστροφικοί πόλεμοι όπως ο πόλεμος της Κουρουκσέτρα διεξήχθησαν μεταξύ των Παντάβας και των Καουράβας, τρομακτικές συγκρούσεις στις οποίες αφανίστηκαν εντελώς πόλεις και έθνη όπου αναφέρεται ότι συμμετείχε ένα πλήθος ιπτάμενων σκαφών και μαγικών όπλων άγνωστων σήμερα. Υπήρχαν πραγματικά πυρηνικά όπλα στην αρχαιότητα; Ποια είναι τα μυστήρια που κρύβονται σε αυτόν τον απίστευτο πολιτισμό της Αρχαίας Ινδίας;
Δημιουργός βίντεο Αλκυόν Πλειάδες
 
Top Bottom